Hur konverterar du ett lågt saldo på ditt konto till BNB
2021-03-01 10:39
1. Börja med att hålla muspekaren på [Plånbok] och klicka på [Fiat och Spot]. Hitta knappen [Konvertera till BNB] för att kontrollera vilka tillgångar på ditt konto som kan konverteras till BNB.
2. Kontrollera tillgångarna som du vill konvertera till BNB och klicka på [Konvertera].
3. Du kan klicka på [Konverteringshistorik] för att hitta din konverteringshistorik.
Obs!
  • Du kan konvertera så många tillgångar som du önskar i en och samma konvertering.
  • Onoterade/avnoterade token är undantagna från konverteringen.
  • Du kan göra en konvertering av små saldon var sjätte timme.
  • Observera att det konverteringsvärde som systemet föreslår är en uppskattning. Det valda beloppet konverteras till BNB enligt marknadspriset vid tidpunkten för klicket som bekräftar omvandlingen.
  • Om det föreligger en fluktuering på 5 procent (eller mer) under konverteringsperioden, till förmån för användarna, upphör konverteringsprocessen. I så fall, försök att starta om processen igen.
Om du undrar varför du har grus i din plånbok, se vår artikel om grusattacker .