Hur konverterar du ett lågt saldo på ditt konto till BNB

2021-03-01 10:39
När du ägnar dig åt handel kommer det att uppstå lite "grus" – ett lågt saldo som finns kvar i din kontoplånbok efter transaktionen. På Binance kan du konvertera detta grus med ett värde under 0,0003 BTC till BNB en gång var sjätte timme genom att följa dessa enkla steg.
1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Plånbok][Fiat och spot].
2. Klicka på [Konvertera ett mindre saldo till BNB] för att se vilka tillgångar på ditt konto som kan konverteras till BNB.

3. Här kan du se listan över tillgångar som kan konverteras till BNB. Markera rutan bredvid de tillgångar du vill konvertera och klicka på [Konvertera]. Klicka på [Konverteringshistorik] om du vill kontrollera din konverteringshistorik.
Observera!
  • Du kan konvertera så många tillgångar som du önskar i en och samma konvertering.
  • Olistade/avnoterade kryptovalutor kan inte konverteras.
  • Du kan konvertera små saldon var sjätte timme.
  • Observera att det konverteringsvärde som föreslås av systemet bara är en uppskattning. De valda tillgångarna konverteras till BNB enligt det aktuella marknadspriset när du klickar på [Bekräfta].
  • Om det uppstår en fluktuering på 5 % (eller mer) under konverteringen, till förmån för användaren, fortsätter inte konverteringsprocessen. Försök igen senare.
Mer information om kryptogrus finns i Vad är en grusattack?