Handelsbottar
Finans
Binance Square
Binance Fan Token
Konvertera och blockhandel
VIP
Tax
Säkerhetstips
Hur man identifierar falskt URL-nätfiske

2018-03-08 08:25
För att skydda ditt Binance-konto och dina tillgångar bör du alltid kontrollera webbadressen innan du försöker logga in. Om du använder den officiella Binance-webbplatsen ser du följande URL-verifiering:
Du kommer att se att domännamnet är ”binance.com” och webbadressen börjar med ”https://”.
Se upp för nätfiskesajter i sökmotorresultat, insticksprogram/webbläsartillägg, program från tredje part och e-postmeddelanden. De försöker lura dig att avslöja din personliga information, till exempel dina inloggningsuppgifter på Binance, 2FA-koder eller annan känslig information.
Här är några exempel på förfalskade Binance-webbplatser:
För mer information och tips, se: