2021-04-22 03:58
För att uppnå större säkerhet för ditt Binance-konto, kom ihåg att implementera och följa de fyra viktigaste säkerhetsprinciperna nedan:
  • Lämna INTE ut ditt lösenord till någon!
  • RING INTE något telefonnummer till någon som påstår sig vara Binance-anställd eller från supportteamet!
  • SKICKA INTE pengar till någon som påstår sig vara Binance-anställd.
  • Aktivera tvåfaktorautentisering (antingen Google Authenticator eller SMS Authentication).
För fler tips om hur du säkerställer ditt konto, se länkarna nedan: