Hur man använder isolerad marginalhandel

2021-06-11 07:27
Instruktionsvideo

1. Logga in

Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Handel] - [Marginal].
Sök efter ett handelspar och bläddra ner till handelspanelen. Klicka på [Isolerad 10x].
Obs! Du kan hänvisa till [Marginalhandelssteg] eller klicka på [Marginalhandledning] för att lära dig mer om marginalhandel.

2. Överför säkerheter

Klicka på [Överför] för att överföra säkerhet till eller ut från ditt marginalkonto.

I popup-fönstret Överför bekräftar du överföringen från din [fiat- och spotplånbok] till din [Isolerade marginalplånbok]. Välj kryptovaluta och ange beloppet och klicka sedan på [Bekräfta].

3. Låna

Alternativt kan du, om du vill låna säkerhet, klicka på [Låna].
I popup-fönstret Låna/återbetalning väljer du [Par] och [Mynt] att låna. Ange [Belopp] och bekräfta den timvisa räntan, klicka på [Bekräfta lån].

4. Handel

Efter överföring eller upplåning av säkerheter kan du börja handla. Välj ordertyp (gräns, marknads, OCO eller stoppgräns) och handelsmetod (ordinarie, lån eller återbetalning). Ange köp- eller sälj-[Pris] och [Belopp] och klicka sedan på [Köp/sälj BTC].
Du kan också välja [Automatisk upplåning] eller [Automatisk återbetalning] för att utföra [Marginalköp] eller [Marginalförsäljning]. Se Hur man använder ett klick vid låne- och återbetalningsfunktionen för mer information om upplåning + handel eller återbetalning + handel.

5. Betala tillbaka

Efter att ha realiserat din vinst kan du återbetala din skuld (lånat belopp + ränta) genom att klicka på [Låna].
Växla till fliken [Återbetalning] i popup-fönstret Låna/återbetala. Välj [Mynt] och ange [Belopp] som ska återbetalas och klicka sedan på [Bekräfta återbetalning].
Observera att du måste återbetala med samma mynt som du lånade för din tvär-/isolerade marginalhandel. Om du till exempel lånar 10 bitcoin måste du återbetala 10 bitcoin (plus ränta).

Hur ser jag mina tillgångar och skulder?

Du kan visa dina tillgångar och skulder under [Plånbok][Marginal][Isolerad]. Du kan filtrera handelspar efter [Sök mynt].
Du kan också se ditt riskförhållande, positionsvärde och likvidationspris under fliken [Positioner].

Hur ser jag min orderhistorik?

Klicka på [Order][Marginalorder][Isolerad].
Du kan filtrera order efter ordertyp, datum, handelspar och sida.