Hur du registrerar dig på Binance via e-post

2021-07-08 01:59
1. Gå till Binance.com och klicka på [Registrera].
2. På registreringssidan anger du e-postadress, skapar ett lösenord för kontot och anger eventuellt hänvisnings-ID (om du har en sådan). Läs sedan och godkänn användarvillkoren och klicka på [Skapa konto].
Obs!
  • Lösenordet måste vara en kombination av siffror och bokstäver. Det ska innehålla minst åtta tecken, en STOR bokstav och en siffra.
  • Om du har värvats och fått en hänvisningslänk för att registrera dig på Binance, se till att fylla i rätt hänvisnings-ID här.
3. Slutför säkerhetsverifieringen.
4. Systemet skickar en verifieringskod till din e-post. Ange verifieringskoden inom 30 minuter. Om du inte hittar e-postmeddelandet i inkorgen, kontrollera även dina andra e-postmappar eller klicka på [Skicka e-post igen] för att skicka koden på nytt.
5. Grattis! Du har registrerat dig på Binance.
6. För att förbättra kontots säkerhet, klicka på [Gå till instrumentpanelen] för att aktivera tvåfaktorsautentisering (2FA), inklusive telefonverifiering och Google-verifiering.