Hur du återställer Google-autentisering
2021-04-01 08:05
Om din Google autentisering fungerar normalt kan du inaktivera den manuellt genom att logga in på ditt Binance-konto, navigera till fliken 【Säkerhet】 och klicka på 【Inaktivera】 bredvid alternativet Google autentisering.
Om du har tappat åtkomst till din Google autentiserings-app eller om den har slutat fungera kan du återställa din Google autentisering genom att följa stegen nedan:
Gå till Binance inloggningssida och logga in med ditt Binance-kontos e-postadress och lösenord. På sidan Säkerhetsverifiering klickar du på 【Säkerhetsverifiering ej tillgänglig?】 för att gå till nästa steg.
Välj det otillgängliga säkerhetsalternativet och klicka på [Bekräfta återställning] för att gå till nästa steg.
Ange önskad verifieringskod och klicka på [Skicka].
Kontrollera verifieringskoden i e-postens inkorg. Koden är giltig i 30 minuter.
Efter att ha klickat, följ instruktionerna på sidan för att slutföra den verifiering som krävs:
Besvara säkerhetsfrågor:
Id-verifiering:
Klicka på 【Nästa steg】 för att starta verifieringen.
Välj det land där ditt ID utfärdats och välj ID-typ:
Ladda upp framsidan av ditt ID-dokument.
Ladda upp baksidan av ditt ID-dokument.
Ta en bild av dig själv med ansiktet tydligt (vi accepterar inte skärmdumpar eller redigerade bilder).
Ansiktsverifiering:
Klicka på [Börja verifiering] för att gå igenom processen i datorns webbläsare eller klicka på [Använd mobiltelefon] för att få QR-koden och skanna sedan QR-koden med vår officiella Binance-app på mobila enheter.
För Android:
Öppna mobilappen Binance och knacka på skanningsikonen i det övre vänstra hörnet på hemfliken, eller gå till【Konto】och klicka på【Skanna】.
För iOS:
Öppna Binance-appen, gå till fliken【Hem】, tryck på knappen【Skanna】eller tryck på skanningssymbolen i det övre högra hörnet på startsidan.
När du har slutfört ansiktsverifieringen kommer vårt team att granska din ansökan så snart som möjligt.
Observera att olika användare kommer att utföra olika tillvägagångssätt baserat på kontostatus och relaterad information.