Hur man använder Binance hänvisningsprogram

2021-07-14 02:56
Med Binance hänvisningsprogram kan du bjuda in vänner och tjäna upp till 40 procent provision varje gång någon handlar på Binance. Du kan tjäna provision både på spot- och terminsmarknaden. Lär dig hur du tjänar spot-hänvisningsbonus i steg-för-steg-guiden nedan.
1. Logga in på ditt Binance-konto och klicka på [Profil][Hänvisning]. Du kan också nå sidan härifrån.
2. Här kan du se ditt hänvisnings-ID och hänvisningslänk. Klicka på [+ Skapa din länk] för att anpassa hänvisningsprocenten.
3. Välj provisionssats för spothänvisning. Standardhänvisningssatsen är 20 procent, vilket innebär att du får 20 procent av spothandelsavgifterna som betalas av de du värvat.
Observera att konton med ett dagligt genomsnittligt kontosaldo på 500 BNB eller mer kan få 40 procent i hänvisningsprovision , medan konton med ett dagligt genomsnittligt kontosaldo på mindre än 500 BNB kan få 20 procent hänvisningsprovision.
Du kan också lägga till en anteckning till länken och ange den som din standardprocentsats. Klicka på [Generera länk].
4. Efter att du har anpassat provisionen och provisionens avkastningssats, klickar du på ikonen [Kopiera] bredvid ditt hänvisnings-ID eller hänvisningslänk för att bjuda in andra.
Du kan också klicka på [Bjud in nu] för att dela din hänvisnings-QR-kod. Du kan ladda ner bilden i olika storlekar eller klicka på de olika ikonerna för sociala medier för att dela direkt.
5. När de värvade personerna har registrerat sig på Binance och börja handla kommer hänvisningsprovisioner att beräknas i realtid och kommer att överföras till respektive Binance-konto varje timme.
6. Du kan kontrollera informationen om dina hänvisningar genom att navigera bland de olika flikarna på toppmenyn.
Anteckningar
  • Du kan generera respektive hänvisningslänkar och hänvisningskoder för spot via här och terminer via här.
  • För mer information om hänvisningsprogrammet, se vanliga frågor om hänvisningsprogram. För att tjäna både spot- och terminshandelsprovision när du värvar en vän, måste du se till att du först har öppnat ett terminskonto. Om du värvar en vän med din spot-hänvisningslänk, men du ännu inte har öppnat något terminskonto, tjänar du bara provision på deras spot-handelsavgifter.
  • Binance förbehåller sig rätten att när som helst ändra reglerna för hänvisningsprogrammet.