Exchange
Биржа криптоактивов
Academy
Образование в сфере блокчейна и криптовалют
Брокер
Решения для торговых терминалов
Charity
Charity
Cloud
Корпоративные биржевые решения
DEX
Быстрая и безопасная децентрализованная биржа цифровых активов
Labs
Инкубатор для лучших блокчейн-проектов
Launchpad
Платформа для запуска токенов
Research
Институциональный уровень анализов и отчетов
Trust Wallet
Официальный крипто-кошелек Binance
Купить криптовалюту
Рынки
Конвертация
Самый простой способ торговли
Классическая
Простой и удобный интерфейс, подходящий для начинающих
Продвинутая
Полный доступ ко всем торговым инструментам на одном экране
Маржа
Максимизируйте прибыль с высоким кредитным плечом
P2P
Оплата по карте и еще 100+ способов
Токены на акции
New
Торгуйте акциями с помощью криптовалюты
Торговля
Сканируйте для загрузки приложения IOS и Android
Загрузить
English
USD

Hoe je Ethereum Classic kunt kopen

Binance is de beste plek voor het gemakkelijk kopen, verkopen, verhandelen en vasthouden van ETC.
Koop Ethereum Classic hier

Hoe je EOS kunt kopen

Koop ETC met bankoverschrijving
Koop stablecoins die op Binance genoteerd zijn door geld van je account over te maken naar de aanbieders van deze munten. Gebruik vervolgens deze stablecoins om ETC te kopen op het Binance handelsplatform.
Verhandel Ethereum Classic
Heb je meerdere cryptovaluta's? Binance ondersteunt het storten van meer dan 150 cryptovaluta's, waarvan je er verschillende kunt inwisselen voor Ethereum Classic tegen enkele van de beste tarieven in de markt.
Koop ETC met creditcard
Hoewel het momenteel niet mogelijk is om ETC rechtstreeks met een creditcard te kopen, biedt Binance de beste manier om een van de munten te kopen die wel beschikbaar zijn voor aankoop met creditcard. Je kunt deze vervolgens inwisselen voor ETC, met de beste liquiditeit en de laagste kosten.

Koop en verkoop ETC terwijl je onderweg bent

Download for
App Store
Download for
Google Play

Binance: hét handelsplatform voor Ethereum Classic

Snel
De matching-engine van Binance ondersteunt tot wel 1.400.000 orders per seconde. Dit zorgt voor een snelle en betrouwbare cryptohandelservaring.
Eenvoudig
Crypto handelen op Binance is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Je kunt Ethereum Classic kopen in slechts een paar eenvoudige stappen.
Veilig en vertrouwd
Miljoenen crypto-gebruikers vertrouwen ons wereldwijd. Onze multi-tier- en multi-cluster systeemarchitectuur en SAFU-verzekeringsfonds (Secure Assets Fund for Users) bieden je alle bescherming die je nodig hebt.
Liquide
Binance is 's werelds meest liquide cryptobeurs, met de hoogste volumes verspreid over meerdere cryptoparen.

Wat kan ik doen nadat ik Ethereum Classic heb gekocht?

Bewaar Ethereum Classic (vasthouden)
Veel gebruikers houden Ethereum Classic vast met de verwachting dat deze in waarde zal toenemen. Je kunt je ETC veilig bewaren in je Binance-account of met onze cryptowallet-app 'Trust Wallet', de meest gebruiksvriendelijke en veilige mobiele wallet.
Verhandel Ethereum Classic
Je kunt Ethereum Classic en meer dan 150 andere cryptovaluta's verhandelen op het toonaangevende, snelle en veilige handelsplatform van Binance. Binance biedt verschillende handelsparen voor Ethereum Classic om zo aan jouw handelsbehoeften te voldoen.
Gebruik Ethereum Classic
Als de token die gebruikt wordt voor het uitvoeren van transacties op het Ethereum Classic-platform, kun je ETC gebruiken voor functies op die blockchain.
Verstuur Ethereum Classic
Met Ethereum Classic kun je gemakkelijk en snel waarde over de hele wereld verzenden. Je kunt ETC op Binance kopen en vervolgens naar iedereen, overal ter wereld verzenden.
Doneer Ethereum Classic
Binance Charity-projecten hebben als doel het leven van de mensen in de onderste laag van onze samenleving te verbeteren. Je kunt ETC omzetten en doneren zodat iedereen kan profiteren van de groei die mogelijk wordt gemaakt door blockchain.
Leer meer over Ethereum Classic
Je kunt meer diepgaande artikelen over Ethereum Classic lezen via Binance Research en onderzoeken hoe cryptovaluta zoals Ethereum Classic werken via Binance Academy.
(!) Beleggingsactiviteiten in cryptovaluta, inclusief acties die worden uitgevoerd om Ethereum Classic te kopen via Binance, zijn onderhevig aan marktrisico. Binance biedt gemakkelijke en handige methodes om ETC direct te kopen, en we doen ons best om onze gebruikers volledig te informeren over elke cryptovaluta die we aanbieden op ons handelsplatform. We zijn echter niet verantwoordelijk voor de resultaten van je aankoop van Ethereum Classic. Deze pagina en alle informatie die hier wordt vermeld dient niet te worden geïnterpreteerd als een aanbeveling voor een bepaalde cryptovaluta of methode om deze te kopen.