Slik registrerer du deg på Binance med mobilnummer

2021-07-15 07:44
1. Gå til Binance.com og klikk på [Registrer].
2. Klikk på [Mobil] og skriv inn mobilnummer og passord for kontoen, og henvisnings-ID-en (hvis aktuelt). Les og godta bruksvilkårene og klikk på [Opprett konto].
Merk:
  • Av hensyn til kontoens sikkerhet, bør passordet bestå av minst åtte tegn, inkludert én stor bokstav og ett siffer.
  • Hvis du har blitt henvist av en venn, oppgir du vennens henvisnings-ID. Etter registreringen kan du ikke endre henvisningen.
3. Fullfør sikkerhetsverifiseringen.
4. Systemet vil sende en verifiseringskode på SMS til mobilnummeret ditt. Skriv inn den sekssifrede verifiseringskoden innen 30 minutter. Hvis du ikke kan motta den, klikker du på [Send på nytt], eller klikker på [Prøv stemmeverifisering] for åbruke stemmeverifisering i stedet.
5. Gratulerer. Du har registrert deg på Binance.
6. For å forbedre kontosikkerheten, klikker du på [Gå til Dashbord] for å aktivere to-faktor-autentisering (2FA), inkludert telefonverifisering og Google-verifisering.