2021-04-26 08:39
1. Åpne Binance-appen og trykk på [Logg inn / registrer deg] .
2. Trykk på [Registrer deg] . Skriv inn e-postadressen og passordet du vil bruke for kontoen din, og eventuelt henvisnings-ID. Merk av i boksen ved siden av [Jeg forstår Binances vilkår for bruk] og trykk på [->] .
Merk:
  • Passordet må inneholde minst 8 tegn, inkludert 1 stor bokstav og 1 siffer.
  • Hvis du er blitt henvist til å registrere deg på Binance av en venn, kan du fylle ut henvisnings-ID-en (valgfritt).
3. Dra glidebryteren for å fullføre sikkerhetsbekreftelsespuslespillet.
4. Du vil motta en bekreftelses-e-post i innboksen din. Skriv inn verifiseringskoden innen 10 minutter. Hvis du ikke finner e-posten, klikker du på [Send kode] for å få en ny e-post.
Merk:
For å holde kontoen din sikker anbefaler vi på det sterkeste at du aktiverer tofaktorautentisering (2FA). Binance støtter både Google- og SMS-tofaktorautentisering.
*Før du begynner med P2P-handel, må du fullføre identitetsbekreftelse og tofaktorautentisering først.