Slik omregner du små kontosaldoer til BNB

2021-07-08 02:21
Hver gang du handler, vil det stå igjen noe «støv» - en liten restsaldo i kontolommeboken etter transaksjonen. Hos Binance kan du omregne «støv» med en verdivurdering på under BTC 0,0003 til BNB én gang hver sjette time i tre enkle trinn.
1. Logg deg på Binance-kontoen og klikk på [Lommebok] - [Fiat og Spot].
2. Klikk på [Omregn liten saldo til BNB] for å finne ut hvilke ressurser i kontoen du kan omregne til BNB.

3. Her kan du se en liste over tilgjengelige ressurser som kan omregnes til BNB. Kryss av i boksen ved siden av ressursen du vil omregne og klikk på [Omregn]. For å sjekke omregningshistorikk, klikker du på [Omregningshistorikk].
Merk:
  • Du kan omregne så mange ressurser i én omregning som du vil.
  • Ikke oppførte / fjernede tokener kan ikke omregnes.
  • Du kan utføre én liten-saldo omregning hver sjette time.
  • Vær oppmerksom på at omregningsverdien foreslått av systemet, bare er et estimat. Valgte ressurser blir konvertert til BNB i henhold til gjeldende markedspris når du klikker på [Bekreft].
  • Til fordel for våre brukere vil ikke omregningsprosessen fortsette hvis det er en svinging på 5 % (eller høyere) under omregningen. Prøv på nytt senere.
For mer informasjon om kryptostøv, kan du se Hva er et støvangrep?.