Slik sjekker du saldoen og overfører midler i Lommebokoversikten

Binance
2021-07-19 03:32
Du kan sjekke alle saldoer i Binance-lommebøker og overføre midler mellom lommebøker via siden [Oversikt over lommebøker].

Hvordan sjekker jeg saldoene i Binance-lommebøkene mine?

1. Logg deg på Binance-kontoen din og gå til [Lommebok] - [Oversikt] .
2. Her kan du sjekke saldoen i alle Binance-lommebøkene, og foreta overføringer internt eller eksternt.
Du kan se [Estimert saldo]i lommebøkene. Dette er en omtrentlig saldoverdi i BTC, sammen med en estimert verdi i valgt fiat-valuta (i USD som standard).
For å vise eller skjule lommeboksaldoen, klikker du på [Vis saldo]
For å få tilgang til forskjellige lommebøker, klikker du på det tilsvarende lommeboknavnet til venstre eller nederst.

3. I tillegg til Binance-lommebøker, kan du også legge til Binance TR-, Tokocrypto-, JEX-, WazirX- og BPLAY-kontoer.

Hvordan foretar jeg en overføring mellom Binance-lommebøkene mine?

Hvis du vil handle i et bestemt marked, må du overføre midler til den tilsvarende lommeboken før du kan handle. For eksempel: hvis du har kjøpt krypto via P2P og vil foreta spot-handel, må du overføre ressursene til Fiat- og Spot-lommebøkene først.
1. For å foreta en overføring mellom lommebøker, klikker du på [Overfør].
2. Velg lommebøkene du vil overføre fra og mynten, og skriv inn beløpet. Klikk på [Bekreft].
For mer informasjon om interne overføringer mellom lommebøker, kan du referere til popup-vinduet [Overfør].