Slik bruker du Binance lån

2021-06-29 01:20
Videoopplæring

Hvordan låne?

1. Klikk på [Finans] - [Kryptolån]. For å begynne å låne:
  • Velger du ressursen du vil låne og skriver inn lånebeløpet.
  • Velger du pantressurs og skriver inn pantbeløpet.
  • Velg en låneperiode.
  • Etter at du har bekreftet lånebeløpet, pant, renter, tilbakebetaling og mer, klikker du på [Begynn å låne nå].
2. Bekreft all informasjonen i ordrebekreftelsesbildet som dukker opp. Les nøye og godta Binances tjenesteavtale for lån og klikk på [Bekreft].

Slik justerer du lånetaksten (LTV).

1. Klikk på [Løpende ordrer] - [Juster LTV].
2. Du kan bevege LTV-linjen for å justere LTV, eller legge til/fjerne pantebeløp manuelt for å gjøre det.
3. Klikk på [Legg til pant] eller [Fjern pant] for å bekrefte LTV-justeringen.

Hvordan innfri?

1. Klikk på [Løpende ordrer] - [Innfri].
2. Du kan skrive inn [Tilbakebetalingsbeløp] direkte, eller velge tilbakebetalingsforholdet.
3. Gå gjennom detaljene og klikk på [Bekreft tilbakebetaling].
4. Du vil se en bekreftelsesmelding etter at tilbakebetalingen er behandlet.

Slik sjekker du låneordrer og historikk.

1. Klikk på [Ordrer] - [Lånehistorikk]
2. Du kan klikke for åpne fanen [Lånehistorikk] for å sjekke:
  • Lånordrer
  • Innfrielseshistorikk
  • LTV-justeringshistorikk
  • Likvideringshistorikk
  • Lånehistorikk

Likvideringsavgift

Hvis likvidering finner sted, vil du bli belastet med enlikvideringsavgift på 2 %av det totale lånebeløpet.