Slik deaktiverer du kontoen din

2021-07-15 07:34
Det er et par måter å deaktivere Binance-kontoen din på hvis du merker mistenkelig aktivitet.

Hvis du har tilgang til kontoen din:

1. Åpne Binance-appen og gå til [Konto] - [Sikkerhet] - [Administrer konto] - [Deaktiver konto] .
2. Les påminnelsene nøye og trykk på [Deaktiver konto] .
Du kan også deaktivere kontoen din fra nettstedet.
1. Logg deg på kontoen din på Binance.com og gå til [Profil] - [Sikkerhet].
2. Klikk på [Deaktiver konto] .
3. Les påminnelsene nøye og klikk på [Deaktiver denne kontoen] .

Hvis du har tilgang til kontoen din:

Søk etter følgende e-post fra Binance i e-postklienten din, og klikk på [Deaktiver kontoen din] -knappen for å deaktivere kontoen din midlertidig.
  • [Binance] Tilbakestilling av passord
  • [Binance] Vellykket pålogging
  • [Binance] IP-bekreftelse
  • [Binance] Autoriser ny enhet
  • [Binance] Tilbakestill SMS-godkjenning
  • [Binance] Tilbakestill Google-autentisering
  • [Binance] Bekreft din uttaksforespørsel
Ta for eksempel e-postmeldingen om endring av IP:
Når kontoen din er deaktivert, må du kontakte Binance-støtte for å åpne den på nytt.