Slik endrer du kontoens e-postadresse

2021-07-27 08:09
Hvis du vil endre e-posten som er registrert i Binance-kontoen din, følger du den trinnvise veiledningen nedenfor.
Etter at du har logget deg på Binance-kontoen, klikker du på [Profil] - [Sikkerhet].
Klikk på [Endre] ved siden av [E-postadresse]. Du kan også åpne den direkte her.
For å endre registrert e-postadresse må Google-autentisering og SMS-autentisering (tofaktorautentisering) være aktivert.
Vær oppmerksom på at uttak fra kontoen av sikkerhetshensyn vil være deaktivert i 48 timer etter endring av e-postadresse.
Hvis du ønsker å fortsette, klikker du på [Neste].

Hvis du har tilgang til opprinnelig e-post:

1. Du må verifisere den opprinnelige e-postadressen. Klikk på [Klikk for å få kode] og skriv inn koden du har fått tilsendt på e-post.
2. Skriv inn ny e-postadresse og passord. Merk at ny e-postadresse ikke bør være registrert i andre Binance-kontoer.
3. Du må verifisere den nye e-posten. Klikk på [Klikk for å få kode] og skriv inn koden du har fått tilsendt til den nye e-postadressen.
Du må også bekrefte denne handlingen med tofaktorautentisering.
4. E-postadressen din har blitt endret. Logg inn med den nye e-postadressen.

Hvis du ikke har tilgang til opprinnelig e-post:

1. Klikk på [Sikkerhetsverifisering utilgjengelig?].
2. Kryss av i ruten ved siden av e-postadressen og klikk på [Bekreft tilbakestilling]. Du vil deretter bli bedt om å skrive inn verifiseringskoden fra andre tilgjengelige tofaktorautentiseringsenheter for å bekrefte.
*Merk at uttak kan bli deaktivert i 48 timer basert på informasjonen i forespørselen din.
3. Skriv inn ny e-postadresse. Merk at ny e-postadresse ikke bør være registrert i andre Binance-kontoer.
Klikk på [Send kode] og skriv inn koden du har fått tilsendt til ny e-postadresse. Klikk på [Tilbakestill nå].
4. Etter fullføring av verifiseringen, kan du bli bedt om å besvare sikkerhetsspørsmål og/eller fullføre ansiktsverifisering for å bekrefte identiteten ytterligere basert på kontoens identitetsverifiseringsnivå.
Klikk på [Begynn å besvare spørsmål] og følg instruksjonene for å fullføre.
5. Dersom du allerede har fullført mellomliggende verifisering for kontoen, må du fullføre ansiktsverifisering. Åpne Binance-appen for å skanne QR-koden for å fullføre på mobilen, eller klikk på [Bruk PC for å verifisere] på PC-en din.
6. Ikke bruk hatt, briller eller filter under ansiktsverifiseringsprosessen. Sørg for at belysningen er tilstrekkelig. Klikk på [Fortsett] når du er klar.
7. Når verifiseringen er gjennomført, kan du lukke Binance-appen og klikke på [Jeg har fullført dette på telefonen] på PC-en.

8. Sikkerhetsforespørsel er sendt inn. Vent tålmodig og vi vil gå gjennom den så snart som mulig.

Hvis du ikke har tilgang til kontoen din:

1. Skriv inn kontoens e-postadresse og passord, og klikk deretter på [Logg inn].
2. Klikk på [Sikkerhetsverifisering utilgjengelig?].
3. Kryss av i ruten ved siden av [(din e-postadresse) er utilgjengelig og jeg ønsker å endre e-postadresse.] og klikk på [Bekreft tilbakestilling].
Du kan også tilbakestille sikkerhetsverifiseringsenhetene her, som for eksempel Google- / SMS-verifisering, hvis de er utilgjengelige.
4. Skriv inn ny e-postadresse. Merk at ny e-postadresse ikke bør være registrert i andre Binance-kontoer.
Klikk på [Send kode] og skriv inn koden du har fått tilsendt til ny e-postadresse. Klikk på [Tilbakestill nå].
5. Etter fullføring av verifiseringen, kan du bli bedt om å besvare sikkerhetsspørsmål og/eller fullføre ansiktsverifisering for å bekrefte identiteten ytterligere, avhengig av kontoens identitetsverifiseringsnivå.
Klikk på [Begynn å besvare spørsmål] og følg instruksjonene for å fullføre.
6. Dersom du allerede har fullført mellomliggende verifisering for kontoen, må du fullføre ansiktsverifisering. Åpne Binance-appen for å skanne QR-koden for å fullføre på mobilen, eller klikk på [Bruk PC for å verifisere] på PC-en din.
7. Ikke bruk hatt, briller eller filter under ansiktsverifiseringsprosessen. Sørg for at belysningen er tilstrekkelig. Klikk på [Fortsett] når du er klar.
8. Når verifiseringen er gjennomført, kan du lukke Binance-appen og klikke på [Jeg har fullført dette på telefonen] på PC-en.

9. Sikkerhetsforespørselen er sendt inn. Vent tålmodig og vi vil gå gjennom den så snart som mulig.