Slik handler du spot på Binance-nettstedet

2021-04-26 07:18
Videooppløring:Klikk på denne videoen for å lære hvordan du handler spot på Binance
Gå til Binance-nettstedet (www.binance.com), og klikk på [Logg in] øverst til høyre på siden for å logge inn på Binance-kontoen din.
Klikk deretter på en hvilken som helst kryptovaluta på hjemmesiden, og gå direkte til tilsvarende side for spothandel.
Her er grensesnittet for handelssiden.
  1. Kunngjøringer fra Binance
  2. Handelsvolum for handelspar i løpet av 24 timer
  3. Salgsordrebok
  4. Kjøpsordrebok
  5. Candlestick-diagram og markedsdybde
  6. Handelstype: spot / kryssmargin / isolert margin
  7. Type ordre: grense / marked / stoppgrense / OCO (den ene kansellerer den andre)
  8. Kjøp kryptovaluta
  9. Selg kryptovaluta
  10. Marked og handelspar.
  11. Den siste fullførte transaksjonen din
  12. Markedsaktiviteter: store svingninger/aktiviteter i markedshandel
  13. Åpne ordrer
  14. Din 24-timers ordrehistorikk
  15. Binance-kundeservice
La oss ta et eksempel på kjøp av BNB. Klikk på [Handel] øverst på Binance-hjemmesiden, og velg [Klassisk] eller [Avansert]. Gå til kjøpsdelen for å kjøpe BNB, fyll ut prisen og beløpet for ordren, og klikk deretter på [Kjøp BNB] for å fullføre transaksjonen.
Du kan følge de samme trinnene for å selge BNB.
  • Standard ordretype kalles en bestillingsgrense. Men hvis selgere ønsker å legge inn en ordre så snart som mulig, kan de bytte til ordretypen [Marked]. Ved å velge en markedsordre kan selgere foreta en transaksjon umiddelbart til gjeldende markedspris.
  • Hvis markedsprisen på BNB/BTC er 0,002, men du ønsker å kjøpe til en spesifikk pris, for eksempel 0,001, kan du legge inn en [bestillingsgrense]. Når markedsprisen når den angitte prisen, blir ordren du har lagt inn, utført.
  • Prosentverdien som vises under boksen BNB-beløp, henviser til beløpet av BTC du ønsker å bruke til å kjøpe BNB. Legg inn beløpet, og kjøp krypto.