Slik registrerer du deg på Binance via e-post

2021-07-08 01:57
1. Gå til Binance.com og klikk på [Registrer].
2. På registreringssiden skriver du inn e-postadresse, oppretter et passord for kontoen og oppgir henvisnings-ID-en (hvis noen). Deretter leser og godtar du tjenestevilkårene og klikker på [Opprett konto].
Merk:
  • Passordet må være en kombinasjon av tall og bokstaver. Det bør bestå av minst åtte tegn, én STOR BOKSTAV og ett tall.
  • Hvis du er blitt henvist til å registrere deg på Binance av en venn, kan du fylle ut henvisnings-ID-en her.
3. Fullfør sikkerhetsverifiseringen.
4. Systemet vil sende en verifiseringskode på e-post. Skriv inn verifiseringskoden innen 30 minutter. Hvis du ikke finner e-posten i innboksen, sjekker du de andre e-postmappene også, eller klikk på [Send e-post på nytt] for å sende på nytt.
5. Gratulerer. Du har registrert deg på Binance.
6. For å forbedre kontosikkerheten, klikker du på [Gå til Dashbord] for å aktivere tofaktorautentisering (2FA), inkludert telefonverifisering og Google-verifisering.