Financiën
Flexible Savings
Hoe gebruik je Binance Flexibel sparen-producten?
2021-05-17 02:42
Instructievideo:Klik op de "CC" knop om de taal te wijzigen
Er zijn twee soorten spaarproducten beschikbaar op Binance Savings: Vast sparen en Flexibel sparen.
Met Vast sparen vergrendel je je activa voor een vooraf bepaalde tijd en rente. Met Flexibel sparen daarentegen kun je de gestorte activa op elk moment opnemen. De rente verandert echter in de loop van de tijd. Aangezien je een zekere mate van flexibiliteit hebt om toegang te krijgen tot je activa, zijn de rentetarieven van flexibele spaarproducten lager.

Hoe gebruik je Binance Flexibel sparen?

1. Log in op je Binance-account en klik op [Finance] > [Binance Earn] .
Scroll omlaag naar [Sparen] en klik op [Meer tonen].
Op deze pagina vind je [Flexibel sparen] en [Vast sparen]. Klik op [Alle spaarproducten tonen] om alle producten voor Flexibel sparen te bekijken.
2. Klik op [Overmaken]. Vervolgens zie je nogmaals de inleginformatie.
Zorg er ondertussen voor dat je voldoende activa hebt. Hiermee bedoelen we activa die niet in openstaande orders of je margeaccount zitten.
Nadat je het lotbedrag hebt ingevoerd, berekent het systeem automatisch de verwachte rente na verzilvering.
Inleginformatie:
  • Inlegbedrag: de totale inleg
  • Verzilveringsdatum: de vroegste datum en tijd waarop je je inleg met rente kan opnemen
  • Flexibele rente per duizend: referentie-inkomsten op basis van historische gegevens
  • Maximale inleg: de maximale inleg per persoon
  • Valutadatum: de datum waarop wordt begonnen met het berekenen van de inkomsten
  • 7-daagse APY: referentierendement op jaarbasis op basis van een historisch rendement op jaarbasis
3. Nadat je de aankoop hebt bevestigd, maakt het systeem de inlegde activa over van je spotwallet naar je spaarwallet. Je kunt je inleg bekijken door op de Binance Savings-pagina te klikken op [Account].
4. Klik op [Earn] in je [fiat- en spotwallet] om je activa te verzilveren.
5. Klik op [Verzilveren] bij het activum dat je wilt laten uitbetalen. De hoofdsom en rente worden in één keer bijgeschreven. Je kunt het saldo bekijken in je lijst met activa.
6. Voer het bedrag in dat je wilt verzilveren en selecteer de gewenste methode.
Ga naar Automatisch overmaken voor meer informatie over Flexibel sparen.