Crypto kopen (fiat of P2P)
Creditcard of betaalpas
Handleiding voor aankopen
Crypto kopen met een creditcard/betaalpas op de Binance-app
2020-08-10 08:30
Instructievideo:Crypto kopen met een creditcard/debetkaart op de Binance-app
Klik op de "CC" knop om de taal te wijzigen
1. Selecteer "koop met cash" op de homepage
2. Selecteer vervolgens "creditcard/debetkaart"
3. Druk op "USD" om de lijst met beschikbare ondersteunde fiat-valuta's te openen
4. Typ de naam van je fiat-valuta in de zoekbalk of scroll door de lijst om je lokale fiat-valuta te selecteren.
5. Voer het bedrag in voor de geselecteerde fiat-valuta die je wilt uitgeven. Druk daarna op "BTC" en selecteer de cryptovaluta die je wil kopen.
6. Kies een betaalpas of voeg een nieuwe kaart toe om de aankoop mee te voltooien en klik op "Kopen"
7. Controleer of het bedrag correct is en tik vervolgens op "Bevestigen" onderaan het scherm.
8. Gefeliciteerd. De transactie is voltooid en de aangeschafte cryptovaluta is in je Binance Spot-wallet gestort.