2020-09-13 06:19
1. Open de Binance-app en klik op [Inloggen of registreren] linksboven.
2. Volg de instructies en voer het e-mailadres en wachtwoord in van je Binance-account. Nadat je zorgvuldig de gebruiksvoorwaarden hebt gelezen, klik je op [Register].
LET OP:
  • Je wachtwoord moet uit ten minste acht tekens bestaan, inclusief één hoofdletter en één cijfer.
  • Ben je door een vriend doorverwezen om je te registreren op Binance, zorg er dan voor dat je de verwijzingscode invult (optioneel).
3. Nadat je op [Register] hebt geklikt zie je een verificatiepuzzel. Sleep het puzzelstuk naar de juiste positie om door te gaan.
4. Zodra je de puzzel hebt voltooid, sturen we een bevestigingsmail naar het door jou opgegeven e-mailadres. Controleer je inbox en bevestig je registratie binnen 10 minuten.
Mededeling:
Omwille van je accountbeveiliging raden we je aan om de twee-factor-authenticatie (2FA) in te schakelen na je eerste login. (Google 2FA of sms 2FA)
*Voordat je met P2P-handelen begint, moet je mogelijk eerst KYC- en 2FA-verificatie voltooien.