Cryptoderivaten
Futurecontracten
Futures Handleiding
Hoe te Verzenden
2019-09-23 08:58

Om te beginnen met handelen op Binance Futures moet je USDT overboeken van de Exchange-Wallet naar de Futures-Wallet. Raadpleeg de volgende gids.

1. Na het openen van de Binance Futures-exchange pagina, klik je op 【Transfer】.

2. Vul het bedrag in dat je wilt overboeken naar je Futures-account. Klik vervolgens op 【Bevestig overdracht】.

3. Wanneer het fonds met succes is overgedragen van de Exchange Wallet naar de Futures Wallet, kun je het beschikbare saldo in dit gedeelte bekijken.

4. Als je het beschikbare bedrag in je Futures-account wilt overboeken, klik je op het pictogram 【Wijzigen】 om de bestemming van de overboeking te wijzigen. Vul het bedrag in dat je wilt overboeken en klik op Transfer Overboeking bevestigen】.