Financiën
Vast sparen
Binance Vast sparen gebruiken
2021-05-24 01:52
Videotutorial
Binance Vast sparen is een van onze financiële producten waarmee je je cryptobezittingen kunt laten groeien. Je kunt op elk moment activa inleggen en zo passieve inkomsten verdienen.
1. Log in op je Binance-account. Klik op [Finance] en selecteer [Binance Earn] in het vervolgkeuzemenu.
2. Scroll omlaag naar [Savings] en klik op [Meer tonen] of klik hier om direct naar de pagina te gaan.
3. Klik op [Vast sparen] om naar de betreffende pagina te gaan. Hier zie je het rendement op jaarbasis en de vaste looptijden voor elk activum.
4. Selecteer de looptijd van je activum en klik op [Overmaken]. Het systeem vraagt je om de gegevens over de inleg te bevestigen. Nadat je het lotbedrag hebt ingevoerd, berekent het systeem automatisch de verwachte rente op de verzilveringsdatum.
  • Munt: het activum dat je inlegt
  • Activiteitsduur: de looptijd van het product
  • Lotbedrag: de hoeveelheid activa die je wilt inleggen (minimaal 1 lot)
  • Rente per lot (rente op jaarbasis): het geschatte rentebedrag en het rendement op jaarbasis, berekend op basis van de munt en de looptijd die je selecteert
  • Individuele max.: het maximale lotbedrag per gebruiker
  • Valutadatum: vanaf deze datum wordt de rente op je activum berekend
  • Verzilveringsdatum: de datum waarop je je activa kunt opnemen
  • Verwachte rente: de verwachte hoeveelheid rente die je voor de inleg ontvangt
  • Automatisch verlengen met Flexibel sparen: je kunt ervoor kiezen om op de verzilveringsdatum de activa en ontvangen rente van Vast sparen te beleggen in Flexibel sparen
Voordat je op [Overschrijving bevestigd] klikt, moet je ervoor zorgen dat je voldoende saldo in je spotwallet hebt.
5. Na de bevestiging maakt het systeem het activum over van je spotwallet naar je Earn-wallet. Je kunt je inleggeschiedenis bekijken door te klikken op [Account].
6. Je ingelegde activa worden automatisch verzilverd op de verzilveringsdatum en samen met de rente teruggestort in je spotwallet, waar je ook je saldo kunt bekijken.