Hoe kan ik de subaccountfunctie gebruiken?
2021-04-22 01:31
1. Heb ik toegang tot de subaccountfunctie?
Voor zowel zakelijke gebruikers als particuliere gebruikers met VIP1 (of hoger) is de subaccountfunctie beschikbaar nadat ze de 2FA-verificatie hebben voltooid.
2. Wat kan ik met de hoofdaccount?
Accountbeheer
Je kunt op de knop 【Subaccount maken】 klikken en maximaal 1.000 subaccounts maken.
Wanneer je een subaccount aanmaakt moet je daarvoor een e-mailadres en wachtwoord instellen. Er wordt een bevestigingsmail naar dat adres gestuurd. Pas wanneer je een e-mailadres bevestigd wordt de subaccount geactiveerd.
Je kunt alle functies voor individuele subaccounts op elk moment 'blokkeren' en 'deblokkeren'. Je kunt ook rechtstreeks vanuit je hoofdaccount het wachtwoord van je subaccount wijzigen.
Vermogensbeheer
Je kunt het saldo van je hoofdaccount en subaccounts in BTC en USD bekijken.
Maak direct en kosteloos activa over tussen je hoofdaccount en subaccounts met één druk op【Overboeken】.
Orderbeheer
Hier kun je alle【Openstaande orders】,【Ordergeschiedenis】en【Handelsgeschiedenis】van al je subaccounts bekijken. Je kunt de geschiedenis ook filteren op datums en handelsparen.
Overdrachtsgeschiedenis
Je kunt je overdrachtsgeschiedenis van je saldi van alle accounts bekijken door te kiezen voor 'overboeken van' of 'overboeken naar'.
Inloggeschiedenis
Je kunt de inloggeschiedenis van alle subaccounts inzien op datum, IP-adres en locatie.
3. Wat kan ik doen met subaccounts?
De eerste keer dat je je aanmeldt ontvang je een melding dat je een 2FA (tweefactorauthenticatie) moet instellen. Je kunt de inloggeschiedenis van je apparaat en de distributiegeschiedenis van munten/tokens voor individuele subaccounts controleren. Ook kun je een API-private key aanmaken voor API-handel.
4. Krijgen alle subaccounts dezelfde korting op handelskosten als de hoofdaccount?
Je VIP-niveau en bijbehorende kortingen worden bepaald op basis van het totale handelsvolume van alle subaccounts en de hoofdaccount waardoor je kunt handelen met nog gunstigere handelskosten.
5. Hoe bereken ik de verwijzingsbonus van subaccounts?
Het handelsvolume van alle subaccounts wordt berekend op de hoofdaccount en de verwijzingsbonus van de subaccount wordt op de verwijzer van de hoofdaccount gestort.
6. Heeft mijn subaccount dezelfde limiet voor API-orders?
Ja, de API-orderlimiet voor elk van je subaccounts is hetzelfde als dat van de hoofdaccount, namelijk 10 orders per seconde en 200.000 orders per 24 uur.