Veelgestelde vragen over API (FAQ)
2018-06-05 09:38

API-documentatieOnofficiële API-voorbeelden

Wat zijn de limieten?

Overzicht
Er zijn drie verschillende soorten limieten die allemaal op elk moment kunnen worden gewijzigd:
  1. Harde limieten
  2. ML-limieten (Machine Learning)
  3. WAF-limieten (Web Application Firewall)
Harde limieten:
  • 1.200 verzoekgewicht per minuut (houd er rekening mee dat dit niet identiek is aan 1.200 verzoeken)
  • 50 orders per 10 seconden
  • 160.000 orders per 24 uur
Onze harde limieten staan vermeld op de [/api/v3/exchangeInfo] endpoint.
Machine learning-limieten:
Handelsgedrag wordt geëvalueerd tegen de gemiddelde gebruiker en als je te ver afwijkt, word je verbannen voor een bepaalde tijd. Dit kan variëren van 5 minuten tot 3 dagen.
Stel dat je een score voor handelsmisbruik hebt. Je score wordt verhoogd als:
  • Je herhaaldelijk een frontrunner bent van het beste bod of de beste vraag op het orderboek.
  • Je creëert en annuleert heel snel orders zonder de handelstransacties uit te voeren.
  • Je 'conversieratio' is laag. Een conversieratio is je aantal handelstransacties gedeeld door het totale aantal gecreëerde en geannuleerde orders over een periode van 24 uur (aantal handelstransacties / (orders + annuleringen)).
  • Je 'gewicht' is laag. 'Gewicht' is je totale verhandelde hoeveelheid gedeeld door het totaal aantal gecreëerde en geannuleerde orders over een periode van 24 uur (totaal verhandelde hoeveelheid / (orders + annuleringen)).
  • Wanneer je paren verhandelt die BNB als basis- of quote-activum hebben, zal je misbruikscore worden versterkt.
Meer specifieke informatie dan de bovenstaande informatie zal niet worden verstrekt. Probeer met vallen en opstaan je ideale handelspatroon te bereiken, of bespreek optimaal gedrag met andere API-gebruikers.
Web Application Firewall-limieten:
Hoewel we geen exacte details geven over onze WAF-regels, als je een HTTP 403 foutmelding krijgt, betekent het dat je een regel hebt overtreden. Waarschijnlijk is het een gevolg van te veel verzoeken binnen een tijdsbestek van 5 minuten. Als je echter een verzoek verstuurt dat als kwaadaardig kan worden opgevat, kan dit ook resulteren in een verbod van langere duur.

Als ik de limieten overschrijd, word ik dan beperkt op basis van mijn account, API-sleutel of IP-adres?

Voor de harde limieten, zal het overschrijden van de limiet voor het totale verzoekgewicht per minuut (momenteel 1.200) resulteren in een IP-ban. De orderlimieten (momenteel 50 orders per 10 per seconden en 160.000 per 24 uur) zijn afhankelijk van de account. Als de orderlimiet wordt overschreden, worden gebruikers ook beperkt in het aanmaken van nieuwe orders op de website (of onze andere toepassingen).
Voor Machine Learning-limieten worden beperkingen toegepast op accounts. Als een gebruiker is beperkt door het ML-systeem, kunnen zij de reden en de duur controleren door gebruik te maken van de [/sapi/v1/account/status]-endpoint (vermeld in onze API-documentatie).
Web Application Firewall beperkingen worden alleen per IP toegepast. Meestal duurt een WAF-verbod 5 minuten. Maar als de server het verzoek van een gebruiker als kwaadaardig heeft geïnterpreteerd, kan het worden verlengd.

Ik heb een beperking opgelegd gekregen wegens overschrijding van de limieten, maar ik heb mijn code hersteld. Wordt mijn verbod eerder opgeheven?

Nee. Je moet wachten tot het verbod voorbij is.

Ik krijg een HTTP 403 foutmelding als ik de API gebruik. Waarom?

Je hebt de regels van de WAF (Web Application Firewall) overtreden, waarschijnlijk door een snelheidslimiet te overschrijden of een kwaadwillig verzoek te verzenden (zoals beschreven in het gedeelte over limieten in dit document). Meestal duren deze beperkingen 5 minuten.

Waarom worden mijn WebSocket-verbindingen verstoord of verbroken?

Actieve WebSocket-verbindingen ontvangen elke 3 minuten een ping. Als je niet reageert met een correcte pong, dan wordt je verbinding verbroken.
Er moet iedere 60 minuten een signaal worden ontvangen voor gebruikersdatastromen. De listen-key vervalt als dat niet gebeurt. Raadpleeg voor meer toelichting onze API-documentatie.

Ik maak gebruik van een service of wrapper van een derde partij en deze werkt niet. Kun je helpen?

Helaas ondersteunen wij geen diensten of hulpmiddelen van derden. Neem contact op met de dienst en/of de ontwikkelaars voor verdere hulp.
Bovendien is het een veiligheidsrisico om je Binance API-sleutel(s) en/of geheime sleutel(s) in een platform van een derde partij in te voeren. Gebruik deze diensten naar eigen goeddunken.
Houd er rekening mee dat we in principe geen algemene programmeerondersteuning bieden.

Ondanks dat ik geen wijzigingen heb aangebracht ontvang ik plots foutmeldingen. Wat is er gebeurd?

Helaas kunnen we geen ondersteuning bieden met je persoonlijke toepassingen. Als je gebruik maakt van een wrapper of tool van derden, neem dan contact op met hun klantenservice of ontwikkelingsteam voor hulp.

Ik wil toegang tot mijn geheime sleutel, maar ik zie "***". Hoe kan ik deze ophalen?

Om veiligheidsredenen zijn geheime sleutels standaard alleen zichtbaar op het moment dat de API-sleutel wordt gemaakt. Daarna is het standaard verborgen. Als je de sleutel(s) bent kwijtgeraakt of niet hebt opgeslagen zul je een nieuwe API-sleutel moeten creëren waarna je de nieuwe sleutel en de geheime sleutel kunt gebruiken.

Kan ik mijn limieten of toegewijde stroom of bandbreedte verhogen?

Helaas bieden wij dit momenteel niet aan. Het zou mogelijk moeten zijn om te werken met de beperkingen die we hebben gesteld.

Mijn API-sleutel is verdwenen. Help!

Er zijn slechts twee waarschijnlijke verklaringen voor het 'verdwijnen' van een API-seutel:
  1. Als je onlangs niet actief bent geweest en je de API vóór 7 maart 2018 gebruikte, is het mogelijk dat je API-sleutel(s) werden gezuiverd om de veiligheid van je account te waarborgen.
  2. Anders, als je ervoor gekozen hebt om je account uit te schakelen, zou dit resulteren in de verwijdering van alle actieve API-sleutels.
Je zou zonder problemen een nieuwe API-sleutel moeten kunnen maken.

Ik ontvang "Error -1021 (Message: Timestamp for this request is outside of the recvWindow)". Hoe los ik dit op?

Deze fout treedt meestal alleen op als de tijd tussen de server en je systeem asynchroon is. Mogelijk moet je de systeemklok synchroniseren. Dit proces is echter afhankelijk van het besturingssysteem.
Voor Windows kun je naar eigen goeddunken een online instrument zoals een atoomklok gebruiken. Linux en Mac-gebruikers kunnen synchroniseren met 'ntpdate' via de command-line.
Als het probleem niet kan worden opgelost, kan het te maken hebben met vertraging (een netwerkprobleem), en is het eventueel nodig de recvWindow aan te passen.

Kan ik nieuwe API-functionaliteiten aanvragen?

Indien je de functionaliteit die je zoekt niet in onze documentatie vindt, kun je ervan uitgaan dat wij die niet bieden. Als je een suggestie voor een functie wilt doen, kun je een supportticket openen met je voorstel, waarna het zal worden bekeken.

Ik denk dat er een probleem is met de API. Hoe moet ik dit melden?

Als je denkt dat er een fout met het systeem is en niet met je persoonlijke toepassing, verzamel dan bewijs ter ondersteuning van je claim. Dit kun je doen door contact op te nemen met onze Telegram API-chat waarna wij een onderzoek zullen starten. Houd er rekening mee dat we vage berichten niet als legitieme klachten accepteren. Bovendien is deze groep niet bestemd voor officiële programmeerondersteuning; het is een online gemeenschap voor gebruikers van de Binance-API.