Account Ontgrendelen
2018-04-13 00:10

Als je account is bevroren (of 'vergrendeld'), volg je de volgende stappen om het opnieuw te activeren.

Nadat je bent ingelogd op de officiële website, klik je op 【Ontgrendel】 in het waarschuwingsvenster

Lees de herinnering aandachtig en vink de vakjes aan. Klik daarna op 【Account opnieuw activeren】

LV2-gebruiker hoeft alleen de gezichts verificatie te voltooien

Je kunt  op 【PC-verificatie】 - 【Bevestigen】 klikken om het proces te starten

Als je de gezichts verificatie op de pc niet kunt doorlopen en voltooien, kun je ook proberen het proces te doorlopen door de QR-code te scannen met de Binance APP

Voor Android:

Open je mobiele APP en zoek "Account" → "Scan" of klik op het gescande symbool in de linkerbovenhoek op de startpagina.

Voor iOS APP:

Open je mobiele APP en zoek “Account” → “Support”→ “Scan”.

Ons specifieke team zal je aanvraag zo snel mogelijk beoordelen nadat je de gezichts verificatie hebt voltooid.

LV1-gebruikers moeten vragen beantwoorden, vervolgens ID-document uploaden en gezichts verificatie voltooien.

Beantwoorden van vragen:

Bevestig Email:

Er wordt een e-mail verzonden naar je geregistreerde e-mailadres. Klik op "Reset bevestigen" om door te gaan.

ID verificatie:

Klik op "Volgende stap" om de verificatie te starten.

• Kies het land waar je ID is uitgegeven en selecteer ID-type:

• Upload voorkant van ID-kaart

• Upload achterkant van ID-kaart

• Upload een foto van jezelf

Gezichtsverificatie:

Ons specifieke team zal je aanvraag zo snel mogelijk beoordelen nadat je de gezichts verificatie hebt voltooid.