Blockchain Charity Foundation
Markten
App StoreGoogle PlayAndroid
Scannen om te downloaden
Desktop
2018-04-09 03:17

Hoe creëer je een API:

1. Meld je aan bij je Binance-account in een beveiligde netwerkomgeving. https://www.binance.com/
  2. “Admin center”"> Selecteer "API"> klik op "Inschakelen"

1. Stel daarna de bijbehorende API-naam in, klik op “Create New Key”, ga hierna alsjeblieft verder met "Google-authenticatie" of "SMS-authenticatie"..
  2. Nadat je de verificatie hebt doorstaan, stuurt ons systeem de bevestigingsmail naar je geregistreerde e-mailadres. Klik op “Confirm create” om de bevestiging te voltooien voor de nieuwe API-aanmaak. Als u geen van ons systeem ontvangt, raadpleeg dan het onderstaande artikel voor meer informatie:

https://support.binance.com/hc/en-us/articles/360000444531-How-to-white-list-Binance-emails

Onderstaand screenshot is ter referentie.

1. ADaarna word je omgeleid naar de pagina met de melding  “API key created”. Ervan uitgaande dat er geen indicatie is dat de API al is aangemaakt nadat je op de bevestiging hebt geklikt, is dat waarschijnlijk omdat je niet bent ingelogd in je Binance-account. We raden je aan om je aan te melden bij binance en in je INBOX opnieuw te klikken op “Confirm Create”.

1. Bewaar je Secret Key ergens op een veilige plek. Hij zal niet opnieuw worden getoond. Omwille van de veiligheid, deel deze pagina alstublieft niet met andere personen (Als je de Secret Key op een dag vergeet, kunnen we je niet helpen deze terug te vinden. De enige oplossing is om de API te verwijderen om vervolgens een nieuwe te maken.)

1. Om de beveiliging te versterken, wordt het aangeraden om een IP-adres in te stellen welk je vertrouwt. Klik vervolgens op "Edit" om de configuratie op te slaan. Uiteindelijk zal API beschikbaar zijn na 2fa.

1. Het API-document voor je referentie.

https://binance-docs.github.io/apidocs/spot/en

Nog vragen?Dien een verzoek in