Cryptoderivaten
Futurecontracten
Futures Handleiding
Hoe kan ik de functie voor prijsbescherming gebruiken
2021-01-14 15:41
1. Wat is prijsbescherming?
Als je prijsbescherming hebt ingeschakeld en het verschil tussen de laatste prijs en de markeerprijs van het contract overschrijdt de ingestelde drempel wanneer de stop loss- of take profit-orders de triggerprijs bereiken, dan worden de stop loss- of take profit-orders niet geactiveerd. Binance raadt je dan ook aan om prijsbescherming te gebruiken om je handelsstrategie te beschermen tegen extreme marktschommelingen.
Prijsbescherming werkt alleen op het moment dat de functie is ingeschakeld en heeft geen invloed op eerdere orders wanneer de functie uitgeschakeld was, en vice versa. API-orders vallen niet onder de functie voor prijsbescherming.
Bekijk de drempel in de Handelsregels.
2. Hoe kan ik de functie voor prijsbescherming gebruiken?
De functie voor prijsbescherming is beschikbaar in zowel de webversie als de mobiele apps. Deze functie is van toepassing op alle orders. Gebruikers kunnen zelf bepalen of ze de functie in- of uitschakelen.
  • Webversie
Klik rechtsboven in de orderinterface, selecteer Prijsbescherming en schakel de functie in.
De prijsbescherming voor USDⓈ-M-futures en COIN-M-futures moet je apart instellen.
  • Mobiele apps:
Tik rechtsboven in de mobiele app, selecteer Voorkeuren > Prijsbescherming en schakel de functie in.
Ook hier moet prijsbescherming voor USDⓈ-M-futures en COIN-M-futures apart worden ingesteld.