De Google-verificatie resetten
2021-04-01 08:05
Als Google Authenticator normaal werkt, kun je deze handmatig uitschakelen door in te loggen op je Binance-account, naar het tabblad 【Beveiliging】 te gaan en op 【Uitschakelen】 te klikken naast de optie Google-verificatie.
Als je geen toegang meer hebt tot de Google Authenticator-app of deze niet meer werkt, kun je Google-verificatie opnieuw instellen door de onderstaande stappen te volgen:
Ga naar de inlogpagina van Binance en log in met het e-mailadres en wachtwoord van je Binance-account. Klik op de pagina Beveiligingsverificatie op 【Beveiligingsverificatie niet beschikbaar?】 om naar de volgende stap te gaan.
Selecteer het niet-beschikbare beveiligingsitem en klik op [Resetten bevestigen] om naar de volgende stap te gaan.
Voer de vereiste verificatiecode in en klik op [Verzenden].
Ga naar je inbox om de e-mailverificatiecode op te halen. De code is 30 minuten geldig.
Volg hierna de instructies op de pagina om de vereiste verificatie te voltooien:
Beveiligingsvragen beantwoorden:
Identiteitsverificatie:
Klik op 【Volgende stap】 om de verificatie te starten.
Kies het land waarin je identiteitsbewijs is uitgegeven en selecteer het type identiteitsbewijs:
Upload de voorkant van het identiteitsbewijs.
Upload de achterkant van het identiteitsbewijs.
Maak een foto van jezelf waarop je gezicht duidelijk zichtbaar is. We accepteren geen screenshots of bewerkte foto's.
Gezichtsverificatie:
Klik op [Verificatie starten] om het proces in de pc-browser te doorlopen. Of klik op [Mobiele telefoon gebruiken] om een QR-code te krijgen die je kunt scannen met de officiële Binance-app op een mobiel apparaat.
Voor Android:
Open de mobiele Binance-app en tik op het scanpictogram in de linkerbovenhoek van het tabblad Beginscherm, of ga naar 【Account】 en tik op 【Scannen】.
Voor iOS:
Open de Binance-app, ga naar het tabblad 【Beginscherm】, tik op de knop 【Scannen】 of tik op het scansymbool in de rechterbovenhoek van de startpagina.
Nadat je de gezichtsverificatie hebt voltooid, beoordeelt ons team de aanvraag zo snel mogelijk.
Houd er rekening mee dat verschillende gebruikers verschillende bewerkingen kunnen uitvoeren op basis van de accountstatus en gerelateerde informatie.