Goede doel
2-factor-authenticatie
Een YubiKey gebruiken voor tweefactorauthenticatie (2FA)
2019-06-27 10:51

Een YubiKey is een hardware apparaat dat kan worden gebruikt als een tweefactorauthenticatie (2FA) -methode op een Binance-account ten behoeve van opnames, om zo een nieuwe laag van accountbeveiliging te bieden.

Hoe een YubiKey in te stellen voor tweefactorauthenticatie  (2FA)

1. Meld je aan bij je Binance-account en ga naar je account overzicht.

2. Klik op het tabblad "Beveiliging" en "2-factor authenticaties", klik op de knop "Instellen" voor YubiKey.

3. Plaats je YubiKey in een beschikbare USB-poort in je apparaat en druk binnen 60 seconden op de knop. Je kunt het opnieuw proberen als er een timeout plaatsvindt.

4. Je kunt je Yubikey-label instellen om het te markeren.

5. Ga naar je geregistreerde inbox om te verifiëren.

6. Gefeliciteerd, je hebt je Binance account verder beveiligd!