2019-05-05 06:00

Als er '2FA-codefout' wordt weergegeven bij het invoeren van de Google-verificatiecode, volg je de onderstaande instructies om het probleem op te lossen:

1. Synchroniseer de tijd (uren) op je mobiele telefoon (de applicatie Google Authenticator) en de computer (van welk je je hebt geregistreerd op de Binance-website). Voor de Android-gebruiker, synchroniseer de tijd (uren) in de Google Authenticator-app.
  2. Blader in incognitomodus met Google Chrome
  3. Maak browsercache en cookies leeg
  4. Probeer het op de mobiele app

Als de bovenstaande methoden niet helpen om aan de vereisten te voldoen, raden we je aan het resetproces van Google Authenticator te starten: https://binance.zendesk.com/hc/en-us/articles/115003585911