Identiteitsverificatie
Vragen en antwoorden over het aanvragen van een zakelijke account
Binance
2018-09-10 08:01
V1. Hoe kan ik een zakelijke account aanvragen?
Log in bij je Binance-account en start het verificatieproces voor zakelijke accounts via de volgende link: https://www.binance.com/nl/my/settings/profile
Log in bij je account, selecteer 'Overschakelen naar zakelijk account' en klik op 'Ik begrijp het' om te bevestigen dat je begrijpt dat een account niet als zowel persoonlijk als zakelijk kan worden geverifieerd. Klik daarna op 'Verifiëren'.
图形用户界面,,应用程序,,Teams

描述已自动生成
图形用户界面,,文本,,应用程序

描述已自动生成
1. Vul de pagina met basisinformatie in en klik op 'Doorgaan'. Je kunt de informatie tijdens het verificatieproces ook als concept opslaan.
图形用户界面,,应用程序

描述已自动生成
2. Upload de zakelijke documentatie volgens de vereisten en klik daarna op 'Doorgaan'.
图形用户界面,,文本,,应用程序,,电子邮件

描述已自动生成
3. Vul de gegevens over het bestuur in en klik daarna op 'Doorgaan'.
  1. Als identiteitsbewijs upload je een kopie van een paspoort of identiteitskaart die de nationaliteit/jurisdictie aantoont. Een rijbewijs wordt niet geaccepteerd.
  2. Upload een onbewerkte selfie en dien geen screenshots, gefotoshopte afbeeldingen of foto's met filters in.
  3. We ondersteunen de volgende indelingen voor de foto's: .jpeg, .jpg en .png.
图形用户界面,,应用程序

描述已自动生成
4. Upload de gegevens van de UBO's ('ultimate beneficial owners', of uiteindelijke begunstigden) en klik op 'Doorgaan'.
图形用户界面,,应用程序

描述已自动生成
5. Vul de gegevens van de geautoriseerde handelaar of handelaren in en klik op 'Doorgaan'. Opmerking: Alleen de hoofdhandelaar hoeft de gezichtsverificatie in de volgende stap te voltooien.
图形用户界面,,应用程序

描述已自动生成
6. Klik op 'Verificatie starten' om de gezichtsverificatie van de hoofdhandelaar te starten. Doe je het liever op je telefoon? Klik dan op 'Gebruik mobiele telefoon' en scan de QR-code met de scanfunctie in de Binance-app.
图形用户界面,,应用程序

描述已自动生成
7. Zorg ervoor dat je de verklaring begrijpt en klik op 'Doorgaan'.
图形用户界面,,应用程序,,Teams

描述已自动生成
8. Je hebt de aanvraag ingediend.
图形用户界面,,文本,,应用程序

描述已自动生成
V2. Welke documenten zijn vereist om een zakelijke account aan te vragen?
1. Een kopie van de originele oprichtingsakte en het bewijs van inschrijving.
2. Informatiememorandum en statuten / huishoudelijk reglement / exploitatieovereenkomst.
3. Een machtigingsverklaring. Dien een machtigingsverklaring in bij Binance waarin je het e-mailadres van de Binance-account en de functie van de aanvrager vermeldt en toestemming geeft aan de aanvrager om een zakelijke account namens het bedrijf te beheren. De datum van de verklaring mag maximaal drie maanden oud zijn. Als het bedrijf slechts één bestuurder heeft, mag de machtigingsverklaring door die enige bestuurder worden ondertekend. Als het bedrijf meer dan één bestuurder heeft, moet de verklaring door ten minste twee bestuurders worden ondertekend. Als je een sjabloon gebruikt, moet je deze aanpassen aan je eigen situatie.
4. Een officieel bedrijfsrapport of overheidsdocumenten die in de afgelopen 12 maanden zijn uitgegeven, waaronder:
a). Een lijst met de huidige bestuurders (natuurlijke persoon),
b). Een lijst met de uiteindelijke begunstigden (natuurlijke persoon), en het percentage van hun bezittingen, enzovoort.
5. Een eigendomsstructuur.
6. Een link naar de overheidswebsite die je bedrijfsgegevens bevat, zodat de authenticiteit van de registratie kan worden geverifieerd. Als er op de overheidswebsite geen zoekfunctie is voor bedrijfsgegevens, verstrek dan een 'certificate of good standing' die in de afgelopen drie maanden is afgegeven.
7. Een volledig screenshot van de overheidswebsite met de huidige bedrijfsgegevens. De systeemklok en -datum op het bureaublad moeten ook zichtbaar zijn.
8. Geldige kopieën van de paspoorten/identiteitsbewijzen van de bestuurders, UBO's en handelaren.
9. Recente selfies van de bestuurders, UBO's en handelaren.
10. Een sancties-vragenlijst.
V3. Waarom is mijn aanvraag voor een zakelijke account afgewezen?
Klik op 'Verifiëren' om de relevante reden(en) voor afwijzing te bekijken. Als je aanvraag is afgewezen, mag je een nieuwe (volledige) aanvraag indienen, rekening houdend met de opgegeven reden. De nieuwe aanvraag krijgt prioriteit en wordt door ons binnen zeven werkdagen beoordeeld.
V4. Moeten alle documenten in het Engels worden ingediend?
Op dit moment ondersteunen we Bulgaars, Russisch, Frans, Portugees, Pools, Sloveens, Italiaans, Hongaars, Spaans,Zweeds en Nederlands. Als de bedrijfsdocumenten in andere talen zijn, dient u de originele documenten in samen met de officiële Engelse vertalingen.
V5. Wanneer ik een zakelijke account probeer aan te vragen, krijg ik de melding 'Je bent geslaagd voor de verificatie' en kan ik de aanvraag niet voltooien.
Als je e-mailadres al is gekoppeld aan een persoonlijke account, kan deze niet worden geüpgraded naar een zakelijk account. Zorg er dus voor dat de aanvrager in aanmerking komt en dat de aanvraag voor een zakelijke account wordt ingediend met een niet-geverifieerde account.
V6. Ik heb de aanvraag lang geleden ingediend, maar ik heb geen bericht of melding ontvangen.
De status van de aanvraag voor een zakelijke account vind je in het gebruikerscentrum van je Binance-account. Houd ook alle mappen in je inbox in de gaten. Mogelijk nemen we contact met je op voor aanvullende documentatie.
V7. Kan ik een tweede zakelijke account aanvragen?
Elk bedrijf kan slechts één zakelijke account aanvragen. Bovendien is het momenteel niet mogelijk om een geverifieerde zakelijke account te verwijderen van ons platform. Vergeet niet dat je ook subaccounts kunt gebruiken. Zodra de zakelijke verificatie voor je account is voltooid, krijg je toegang tot deze subaccounts.
V8. Hoe kan ik een hogere opnamelimiet krijgen?
Als je in aanmerking wilt komen voor een niveau 3-verificatie met een dagelijkse opnamelimiet van 200 BTC of meer, moet je 30 dagen achter elkaar een handelsvolume hebben ter waarde van meer dan 1.000 BTC. Als je aan deze vereiste voldoet, dien je een ondersteuningsaanvraag in via de optie 'Hulp bij account' en selecteer je vervolgens 'Opnamelimiet verhogen'. We streven ernaar om de status van je account binnen 3 werkdagen te beoordelen. Houd je verificatieniveau en opnamelimiet in de gaten voor updates.