How can we help you?
API Handelsregels
API Veelgestelde vragen (FAQ)
2018-06-05 09:38

[ API Documentatie | Niet-officiële API-voorbeelden ]

Lijst met vragen

• Welke limieten zijn er?
    • Overzicht
    • Hard-Limits
    • Machine leerlimieten
    • Beperkingen van de firewall voor webtoepassingen
  • Als ik de limieten overschrijd, wordt ik dan beperkt door account, API-sleutel of IP-adres?
  • Ik was beperkt vanwege het overschrijden van limieten, maar ik heb mijn code gecorrigeerd. Krijg ik nu weer eerder toegang?
  • Ik ontvang een HTTP 403-fout bij het gebruik van de API. Waarom?
  • Waarom worden mijn websocketverbindingen verbroken / komen ze niet tot stand?
  • Ik gebruik een service / wrapper van derden en deze werkt niet. Kunnen jullie helpen?
  • Ondanks het niet doorvoeren van wijzigingen, krijg ik plotseling foutmeldingen. Wat is er gebeurd?
  • Ik moet toegang krijgen tot mijn Secret Key, maar deze geeft "***" weer. Hoe kan ik dit ophalen?
  • Kan ik mijn limieten verhoogd krijgen, of een bepaalde dedicated stream / bandbreedte krijgen?
  • Mijn API-key is verdwenen. Help!
  • Ik ontvang "Error -1021 (Message: Timestamp for this request is outside of the recvWindow)". Hoe kan ik dit oplossen?
  • Kan ik <dit> of <dat> doen met de API?
  • Ik geloof dat er een probleem is met de API. Hoe moet ik dit melden?

Welke limieten zijn er?

Overzicht

Er zijn drie verschillende soorten limieten, die allemaal op elk moment kunnen worden gewijzigd:

1. Harde-limieten
  2. ML (Machine Learning) Limieten
  3. WAF-limieten (Web Application Firewall)

Harde-Limieten:

• 1200 ‘request weight‘ per minuut (houd er rekening mee dat dit niet noodzakelijkerwijs hetzelfde is als 1.200 requests)
  • 100 orders per 10 secondes
  • 200.000 orders per 24 uur

Onze harde-limieten staan vermeld op het  "/api/v1/exchangeInfo" eindpunt

Machine Learning Limieten:

Handelsgedrag wordt geëvalueerd ten opzichte van de gemiddelde gebruiker en als je te ver afwijkt, word je gedurende een bepaalde tijd variërend van 5 minuten tot 3 dagen gebanned.

Stel je voor dat je een score voor handelsmisbruik hebt. Je score zal toenemen als:

• Je herhaaldelijk "one up" of "front-run" acties verricht ten opzichte van de best beschikbare bid/ask in het orderboek.
  • Je heel snel achter elkaar orders aanmaakt en weer annuleert zonder een daadwerkelijke transactie uit te voeren.
  • Je "conversation rate" is laag. "Conversation rate" is gedefinieerd als het aantal van je trades/transacties gedeeld door de totale order creatie en annuleringen over een periode van 24 uur (numTrades / (orders + annuleringen)).
  • Je "weight” is laag. "Weight” wordt gedefinieerd als je totaal verhandelde hoeveelheid gedeeld door de totale ordercreatie en annuleringen over een periode van 24 uur (totalTradedQty / (orders + annuleert)).
  • Wanneer je paren ruilt die BNB als basis hebben of een waarde toevoegen, word je misbruikscore versterkt.

Meer specifieke informatie dan het bovenstaande zal niet worden verstrekt. Gebruik trial and error om je ideale handelspatroon te bereiken, of bespreek optimaal gedrag met andere API-gebruikers.

Web Application Firewall Limieten:

Hoewel we geen exacte details geven over onze WAF-regels, als je een HTTP 403-fout ziet, dan heb je een regel overtreden. Hoogstwaarschijnlijk zal dit het resultaat zijn van overmatige verzoeken met een duur van 5 minuten. Als je echter een verzoek verzendt dat als schadelijk kan worden beschouwd, kan dit ook resulteren in een langer durend verbod.

Als ik de limieten overschrijd, word ik dan beperkt door account, API-sleutel of IP-adres?

Voor de harde limieten zal overschrijding van het totale limiet van het ‘request’gewicht per minuut (momenteel 1.200) resulteren in een IP-verbod. De orderlimieten (momenteel 10 per seconde en 100.000 per 24 uur) zijn afhankelijk van je account. Als de orderlimiet is overschreden, zullen gebruikers ook worden beperkt in het maken van nieuwe orders op de website (of onze andere applicaties).

Voor Machine Learning-limieten worden beperkingen op accounts toegepast. Als een gebruiker is beperkt door het ML-systeem, kunnen ze de reden en de duur controleren door het "/wapi/v3/accountStatus.html" eindpunt te gebruiken (vermeld in onze WAPI-documentatie).

Webapplicatie Firewallbeperkingen worden alleen toegepast door IP. Meestal heeft een WAF-verbod een duur van 5 minuten. Als de server het verzoek van een gebruiker echter als kwaadaardig heeft geïnterpreteerd, kan het worden verlengd.

Ik ben beperkt vanwege het overschrijden van limieten, maar ik heb mijn code gecorrigeerd. Kunnen jullie de ban vroegtijdig opheffen?

Nee. Je moet wachten op de gehele duur van de ban.

Ik ontvang een HTTP 403-fout bij het gebruik van de API. Waarom?

Je hebt de WAF-regels (Web Application Firewall) overtreden, hoogstwaarschijnlijk door een tarieflimiet te overschrijden of door het sturen van een “malicious” verzoek (zoals uitgelegd in het gedeelte over limieten van dit document). Meestal duren deze verboden/bans een periode van 5 minuten.

Waarom worden mijn websocketverbindingen verbroken / losgekoppeld?

Elke 3 minuten ontvangen actieve websocketverbindingen een ping. Als je niet reageert met een correct geframede pong, wordt je verbinding verbroken.

Voor gebruikersgegevensstromen geldt dat als een keep-alive niet ten minste eenmaal per 60 minuten wordt ontvangen, dat dan de listenkey verloopt. Dit is ook gedetailleerd uitgelegd in onze WAPI Documentatie.

Ik gebruik een service / wrapper van derden en deze werkt niet. Kunnen jullie daarmee helpen?

Helaas bieden we geen ondersteuning voor services of hulpmiddelen van derden. Neem contact op met de service en / of ontwikkelaars voor hulp.

Bovendien is het een beveiligingsrisico om je Binance API-key(s) en / of secret key (s) in te voeren in een platform van derden. Gebruik deze diensten naar eigen inzicht.

Houd er rekening mee dat we ook geen algemene programmeerhulp leveren.

Ondanks dat ik geen wijzigingen heb doorgevoerd, krijg ik plotseling fouten. Wat is er gebeurd?

Helaas kunnen we je geen ondersteuning bieden voor problemen met je persoonlijke implementatie. Als je een wrapper / tool van derden gebruikt, neem dan contact op met hun support / ontwikkelingsteam voor assistentie.

Ik moet toegang krijgen tot mijn secret key, maar deze geeft "***" weer. Hoe kan ik hem alsnog ophalen?

Voor je eigen veiligheid zijn Secret Keys alleen zichtbaar op het moment dat de API Key wordt gemaakt. Elke keer na dat punt zal het worden gemaskeerd. Als je deze bent kwijtgeraakt of niet ergens hebt vastgelegd, moet je een nieuwe API-sleutel maken en de nieuwe key gebruiken met de nieuwe secret key.

Kan ik mijn limieten verhoogd krijgen, of een bepaalde dedicated stream / bandbreedte krijgen?

Helaas is dit momenteel niet iets dat we aanbieden. Het zou mogelijk moeten zijn om te werken met de beperkingen die we hebben geboden.

Mijn API-sleutel is verdwenen. Help!

Er zijn slechts twee waarschijnlijke verklaringen voor het "verdwijnen" van een API-sleutel:

1. Als je recent niet actief bent geweest en je de API vóór 7 maart voor het laatst gebruikte, is het mogelijk dat je API-sleutel (s) zijn verwijderd om de beveiliging van je account te waarborgen.
  2. Anders, als je ervoor hebt gekozen om je account uit te schakelen, zou dit resulteren in het verwijderen van alle actieve API-sleutels.

Je zou zonder problemen nieuwe API-key (s) moeten kunnen aanmaken.

Ik ontvang "Error -1021 (Message: Timestamp for this request is outside of the recvWindow)". Hoe kan ik dit oplossen?

Deze fout treedt meestal alleen op als er een desync is tussen de servertijd en jouw systeemtijd. Je moet mogelijk je tijd/klok synchroniseren, maar dit proces varieert afhankelijk van het besturingssysteem.

Voor Windows kunt je, naar eigen goeddunken, een hulpmiddel gebruiken zoals "Atomic Clock". Linux en Mac kunnen worden gesynchroniseerd met behulp van "ntpdate" via de command line.

Als het niet lukt om dit op te lossen, kan dit verband houden met latency (een netwerkprobleem) en kan het aanpassen van je recvWindow vereist zijn.

Kan ik <dit> of <dat> doen met de API?

Als je de functionaliteit niet ziet die je in onze documentatie aanvraagt, moet je ervan uitgaan dat we deze niet verstrekken. Als je een functie-suggestie wilt doen, kan je een ticket aanmaken met je suggestie en wordt deze beoordeeld.

Ik geloof dat er een probleem is met de API. Hoe moet ik dit melden?

Als je denkt dat er een probleem is met het systeem en niet met je implementatie, onthoud dan dat we vage berichten niet accepteren als legitieme klachten.

Als je bewijs hebt om je claim te ondersteunen, kan je contact met ons opnemen in onze Telegram API-chat en zullen we dit onderzoeken. Dit is echter geen groep voor officiële programmeerondersteuning - het is een communitygroep voor Binance API-gebruikers.