Crypto Storting/Opname
Crypto Storting
2018-01-05 02:56

TAG ontbreekt of is verkeerd:

Als je een verkeerde tag, memo of betalings-ID bent vergeten of hebt gebruikt (bijvoorbeeld bij BNB, XLM, XMR, enz.), wordt je storting niet gecrediteerd. Je kunt een ticket indienen door 【Hulp bij stortingen】 → 【Tag / memo / betalings-ID vergeten】 te kiezen. Voorzie ons alsjeblieft ook van de volgende informatie om de transactie te verifiëren:

• Zorg ervoor dat je niveau 2-verificatie hebt doorlopen, zo niet, klik dan hier om het ticket in te vullen en vervolgens in te dienen bij onze klantenservice.
  • Binance accountnaam (e-mail), Coin, Bedrag, Txid (Essentieel), juiste tag / memo / betalings-ID
  • Een video van de opname uit de oorsprongs wallet of -exchange. De video moet voldoen aan onderstaande vereisten:
  • a) Je moet in de video verschijnen.
  • b) Zorg ervoor dat de video je hele inlogproces toont van het afzender platform, de website-URL en opname gegevens zoals transactie-ID of hash en datum. Als je stargazer-wallets, nano-ledger of andere persoonlijke wallets gebruikt, laat ons dan het wallet adres of de public key zien naast de transactiegegevens zoals Hash of TxID.

Storting van verkeerde coins naar Binance-adres:

1. Binance biedt over het algemeen geen token / coin hersteldienst aan. Als je een aanzienlijk verlies hebt geleden als gevolg van onjuist gestorte tokens / coins, kan Binance, uitsluitend op basis van onze discretie, je helpen bij het terugvinden van je tokens / coins.
  2. Als je Binance wilt vragen om je coins terug te halen, voorzie ons dan van je Binance-account-e-mailadres, coin naam, adres, bedrag, TxID (essentieel), transactie-screenshot. Binance-team zal beoordelen of we de coins überhaupt kunnen terughalen.
  3. Als het mogelijk was om je coins te terug te halen, moeten we mogelijk de wallet software installeren of upgraden, private keys exporteren / importeren, enz. Deze bewerkingen kunnen alleen worden uitgevoerd door geautoriseerd personeel onder zorgvuldig beveiligingsonderzoek. Gelieve je geduld in dit proces, omdat het meer dan 1 maand kan kosten om verkeerd gestorte coins op te halen.

Storten op een verkeerd adres welke niet aan Binance toebehoort:

Als je je coins naar een verkeerd adres hebt verzonden, heeft Binance deze coins niet ontvangen. tevens weet Binance niet wie die adressen beheert en heeft geen middelen om die coins terug te krijgen. Als je weet van wie dat adres is, word je aangeraden contact op te nemen met de eigenaar van het doeladres om over het terugkrijgen van je coins te onderhandelen