Geen sms-code ontvangen
2018-01-05 04:00

Binance doet zijn best om SMS-authenticatie dekking te verbeteren. Echter zijn sommige landen en gebieden momenteel niet ondersteund.

Als je SMS-verificatie niet kunt inschakelen, raadpleeg dan de informatie over onze wereldwijde sms-berichtgeving. Als je gebied niet wordt vermeld in de lijst, schakel je Google Verificatie in en raadpleeg je de volgende gids:

https://support.binance.com/hc/en-us/articles/115000433432

Als je SMS verificatie hebt ingesteld of als je je in de globale SMS Geografische dekking bevindt, neem dan de volgende stappen:

• Zorg ervoor dat de mobiele telefoon een goed signaal heeft, anders kan je je wellicht opnieuw positioneren op zoek naar een betere plek.
  • Sluit antivirussoftware en / of firewall-apps op je mobiele telefoon;
  • Start je mobiele telefoon opnieuw op.

Als je nog steeds geen sms-code kunt ontvangen, dien je een ticket aan te maken door "Help with SMS Code" → "Not Receive Code" te selecteren. Je kunt ook op het support ticket antwoorden met je mobiele nummer, Apparaat type, ios / Android-versie en je locatie. Binance zal zo snel als mogelijk reageren.

Voorlopig worden sommige landen niet ondersteund door het SMS-systeem van Binance. Als dit op jou van toepassing is, gebruik je de authenticatie controle van Google om deze ten behoeve van beveiliging aan uw Binance-account te binden.

Hier is de Google Auth. Gebruikershandleiding:

https://support.binance.com/hc/en-us/articles/115000433432

Dit zijn landen die momenteel worden ondersteund door het Binance SMS-systeem:

https://support.binance.com/hc/en-us/articles/115003783991