Blockchain and crypto education
Makelaar
Charity
Blockchain charity foundation
Snelle en veilige gedecentraliseerde beurs voor digitale activa
Info
Cryptocurrency information platform
Labs
Incubator for top blockchain projects
Launchpad
Token Launch Platform
Research
Institutional-grade analysis and reports
Trust Wallet
Binance's official crypto wallet
Buy Crypto
Betaal met
Markets
2-factor-authenticatie
Geen sms-code ontvangen
2018-01-05 04:00

Binance doet zijn best om SMS-authenticatie dekking te verbeteren. Echter zijn sommige landen en gebieden momenteel niet ondersteund.

Als je SMS-verificatie niet kunt inschakelen, raadpleeg dan de informatie over onze wereldwijde sms-berichtgeving. Als je gebied niet wordt vermeld in de lijst, schakel je Google Verificatie in en raadpleeg je de volgende gids:

https://support.binance.com/hc/en-us/articles/115000433432

Als je SMS verificatie hebt ingesteld of als je je in de globale SMS Geografische dekking bevindt, neem dan de volgende stappen:

• Zorg ervoor dat de mobiele telefoon een goed signaal heeft, anders kan je je wellicht opnieuw positioneren op zoek naar een betere plek.
  • Sluit antivirussoftware en / of firewall-apps op je mobiele telefoon;
  • Start je mobiele telefoon opnieuw op.

Als je nog steeds geen sms-code kunt ontvangen, dien je een ticket aan te maken door "Help with SMS Code" → "Not Receive Code" te selecteren. Je kunt ook op het support ticket antwoorden met je mobiele nummer, Apparaat type, ios / Android-versie en je locatie. Binance zal zo snel als mogelijk reageren.

Voorlopig worden sommige landen niet ondersteund door het SMS-systeem van Binance. Als dit op jou van toepassing is, gebruik je de authenticatie controle van Google om deze ten behoeve van beveiliging aan uw Binance-account te binden.

Hier is de Google Auth. Gebruikershandleiding:

https://support.binance.com/hc/en-us/articles/115000433432

Dit zijn landen die momenteel worden ondersteund door het Binance SMS-systeem:

https://support.binance.com/hc/en-us/articles/115003783991

Nog vragen?een verzoek indienen