Blockchain and crypto education
Makelaar
Charity
Blockchain charity foundation
Snelle en veilige gedecentraliseerde beurs voor digitale activa
Info
Cryptocurrency information platform
Labs
Incubator for top blockchain projects
Launchpad
Token Launch Platform
Research
Institutional-grade analysis and reports
Trust Wallet
Binance's official crypto wallet
Buy Crypto
Betaal met
Markets
FAQ
Crypto Storting/Opname
Crypto Storting
Hoe te storten naar Binance
2018-01-04 10:32

1. Log in bij je Binance account, bezoek alsjeblieft: https://www.binance.com

2. Nadat je je met succes bij je account hebt aangemeld, klik je op 【Wallet】 - 【Stort】 rechtsboven op de pagina.

3.  Voer alsjeblieft het kernwoord van de munt in of selecteer een munt/ token om te storten.

4. We nemen BTC even als voorbeeld, je kunt "BTC-storting adres kopiëren" en het plakken in het overeenkomstige adres gedeelte in het platform waar je bezig bent met je opname.

Je kan ook klikken op 'QR-code tonen' en de bijbehorende mobiele app (van het platform) gebruiken om de QR-code te scannen om je storting in Binance te voltooien.

Houd er rekening mee:

- Storten in Binance is een opname-actie via het (andere) bijbehorende platform.

- Als je ervoor kiest BTC in Binance te storten, zorg er dan voor dat je ervoor kiest om BTC op het bijbehorende platform op te nemen. Alle niet-BTC-stortingen die naar een BTC-adres in Binance plaatsvinden, kunnen nooit worden gerestitueerd.

5. Voor een specifiek token moet je bij het verrichten van de storting niet alleen het juiste stortingsadres invoeren, maar moet je ook het gedeelte "Tag" invullen.

("Tag" wordt soms ook Memo of Betalings-ID genoemd)

Zorg ervoor dat zowel een tag als het stortings adres juist zijn en zijn ingevuld om met succes te kunnen storten op Binance.

Nadat je je daar bewust van bent, vink je "Ik begrijp dat stortingen zonder een MEMO verloren zullen gaan" aan en klik je op "Doorgaan".

6. We nemen BNB even als voorbeeld, je kunt "MEMO kopiëren" en "Adres kopiëren" en deze in het overeenkomstige MEMO- en adres gedeelte op het platform plakken waar je bezig bent met je opname.

Je kunt ook klikken op 'QR-code tonen' en de bijbehorende mobiele app (van het platform) gebruiken om de QR-code te scannen om je storting in Binance te voltooien.

7. Nadat je met succes naar Binance hebt gestort, kun je teruggaan naar de startpagina en op 【Wallet】 klikken - 【Stortings- & Opnamegeschiedenis】

Je kunt de blockchain bezoeken om de status van een specifieke storting te bekijken door op de TxID te klikken.

8. Daarnaast werkt Binance samen met drie platforms: Simplex, TrustToken, Paxos

Je kunt klikken op 【Crypto kopen / verkopen】 voor meer informatie als je cryptocurrency wilt kopen / verkopen

Nog vragen?een verzoek indienen