2018-01-04 10:29

1.Ga naar de officiële website van Binance: www.binance.com en klik rechtsboven op "Registreren".

2. Volg op de registratiepagina de instructies en voer je e-mailadres en wachtwoord in. (wachtwoord is de combinatie van cijfers en letters)

3. Je zult een verificatie e-mail ontvangen, log alsjeblieft in bij je geregistreerde e-mail inbox om te bevestigen.

4. Klik op de knop "E-mail verifiëren" om je registratie te bevestigen.

5. Schakel twee factor authenticatie in (Google 2FA of SMS 2FA) nadat je je bij je account hebt aangemeld, omwille van veiligheidsredenen.