Binance Referral Programma Richtlijn
2017-10-27 03:17

Stap 1: Voer de URL in (www.binance.com)> en log in op je account. Ga naar het gebruikerscentrum en klik op 【Verdien tot 40% commissie: nodig nu je vrienden uit】

Stap 2: Deel het referral beloningsprogramma met vrienden met behulp van: QR-code, referral ID of referral link.

Stap 3: Nadat je vrienden zich met succes hebben geregistreerd bij Binance.com en beginnen met handelen, ontvang je in de eerste maand van onze promotie een commissie van 20% van zijn / haar trading kosten in realtime. Je kunt de zogenaamde referral vrienden, de geschatte commissie waarde en de meest recente geschiedenis van de commissie bekijken op de activiteitenpagina.

Het commissietarief wordt aanvankelijk op 50% vastgesteld. Dit wordt dan aangepast op basis van de specifieke situatie.