Hoe een account uit te schakelen
2018-01-05 07:35

Er zijn een aantal manieren om je account uit te schakelen. Raadpleeg de volgende tips:

1. Ga als gebruiker van de mobiele app naar 【Account】 - 【je e-mailadres】 - klik op dit symbool (-)

1. Je kunt de volgende e-mails doorzoeken die je van Binance hebt ontvangen en klikken op "je account uitschakelen".
  • [Binance] Password Reset
  • [Binance] Successful Login
  • [Binance] IP Verification
  • [Binance] Authorize New Device
  • [Binance] Reset SMS Authenticator
  • [Binance] Reset Google Authenticator
  • [Binance] Confirm Your Withdraw Request

Je kunt een ticket indienen en de categorie "Hoe kan ik mijn account uitschakelen" kiezen om contact op te nemen met onze klantenservice via de volgende link: https://binance.zendesk.com/hc/en-us/requests/new