2021-03-01 09:39
Google 2FA inschakelen
1. Log in op je Binance-account.
2. Ga in het menu rechtsboven naar [Beveiliging].
3. Zoek het gedeelte Google-verificatie en klik op [Inschakelen].
4. Je wordt omgeleid naar een andere pagina om te beginnen met het inschakelen van Google 2FA-verificatie.
5. Download en installeer de Google Authenticator-app op je mobiele apparaat. Je vindt deze in de App Store (voor iOS) of Google Play (voor Android).
6. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, klik je op [Volgende].
7. Open de mobiele app en tik op【+】.
8. Scan de QR-code met de camera van je telefoon.
Als je de QR niet kunt scannen, kun je handmatig de getoonde 16-cijferige code invoeren.
9. Bewaar de back-upcode.
Zorg ervoor dat je de 16-cijferige code bewaart. Je kunt deze later gebruiken om je account opnieuw te koppelen als je geen toegang meer hebt tot je vorige Google Authenticator.
10. Schakel Google Authenticator in.
Je gaat terug naar de Binance-pagina. Hier vul je je wachtwoord en de Google-verificatiecode in.
Als je sms-verificatie hebt ingeschakeld, moet je ook de sms-code opgeven.
Veelgestelde vragen over Google 2FA
Het koppelen is mislukt. Wat moet ik doen?
  • Zorg dat de Google Authenticator-app is geïnstalleerd.
  • Synchroniseer de tijd op je mobiele telefoon en computer.
  • Zorg ervoor dat het wachtwoord en de 2FA-code correct zijn.
  • Zorg ervoor dat de datum/tijd-instelling op je mobiele telefoon is ingesteld op 'Automatisch'.
Op de volgende schermafbeeldingen kun je zien hoe je de instellingen op je telefoon kunt aanpassen.
  • iOS
  • Android
Ik heb geen toegang meer tot mijn eerder geïnstalleerde Google Authenticator-app. Hoe kan ik deze opnieuw inschakelen?
Als je een back-up hebt van de 16-cijferige code die is gegenereerd toen je Google Authenticator voor het eerst inschakelde, kun je Google Authenticator opnieuw inschakelen door deze code handmatig aan de app toe te voegen.
Als je de back-upcode niet hebt bewaard, kun je Google Authenticator (2FA) rechtstreeks op onze website opnieuw instellen. Raadpleeg de volgende referentielink om Google 2FA opnieuw in te stellen.
De pagina geeft aan dat de 2FA-code fout is. Wat kan ik doen?
  • Synchroniseer de tijd op je mobiele telefoon (om je Google Authenticator-app te synchroniseren) en je computer (waarmee je probeert in te loggen).
  • Ga naar de inlogpagina van Binance (www.binance.com) in de incognitomodus van de Google Chrome-webbrowser.
  • Maak de cache van je browser leeg en wis de cookies.
  • Probeer in te loggen via onze speciale mobiele app.
Als geen van onze suggesties het probleem oplost, moet je je Google Authenticator opnieuw instellen. Bekijk deze handleiding voor meer informatie: Google 2FA opnieuw instellen.