Exchange
Bursa aset kripto dan blockchain
Academy
Pendidikan Blockchain dan kripto
Broker
Solusi terminal perdagangan
Charity
Amal
Cloud
Solusi bursa perusahaan
DEX
Pertukaran aset digital terdesentralisasi yang cepat dan aman
Labs
Inkubasi untuk proyek blockchain teratas
Launchpad
Platform peluncuran token
Research
Analisis dan laporan tingkat kelembagaan
Trust Wallet
Dompet resmi kripto Binance
Beli Kripto
Pasar
Pindai untuk Mengunduh App IOS & Android
Unduh
English
USD

Hoe je dogecoin (DOGE) kunt kopen

Binance is de beste plek voor het gemakkelijk kopen, verkopen, verhandelen en vasthouden van DOGE.
Koop DOGE hier

Hoe kun je nu direct dogecoin (DOGE) kopen?

DOGE kopen met betaalpas
Koop DOGE met een creditcard of betaalpas via de optie Crypto kopen op Binance.
Fiat storten en DOGE verhandelen
Stort fiat om cash in je lokale valuta toe te voegen aan je Binance-account. Met het gestorte bedrag kun je DOGE kopen of handelen op de spotmarkt met de beschikbare fiatparen.

Koop en verkoop DOGE wanneer het jou uitkomt

Download for
App Store
Download for
Google Play

Binance: hét handelsplatform voor dogecoin

Snel
Handelen in crypto op Binance is gemakkelijk en intuïtief. Je kunt in slechts een paar stappen dogecoin kopen. De toonaangevende matching-engine van Binance ondersteunt tot 1.400.000 orders per seconde. Dit zorgt voor een snelle en betrouwbare cryptohandelservaring.
Eenvoudig
Je kunt DOGE met meer dan 150 andere cryptovaluta's verhandelen op het toonaangevende, snelle en veilige handelsplatform van Binance. Binance biedt een groot aantal handelsparen voor crypto om zo aan jouw handelsbehoeften te voldoen.
Veilig en vertrouwd
Miljoenen cryptogebruikers vertrouwen ons wereldwijd. Onze multi-tier- en multi-cluster-systeemarchitectuur en SAFU-verzekeringsfonds (Secure Assets Fund for Users) bieden je alle bescherming die je nodig hebt.
Liquide
Binance is 's werelds meest liquide cryptobeurs, met de hoogste volumes verspreid over meerdere cryptoparen.

Wat kan ik doen nadat ik DOGE heb gekocht?

Bewaar DOGE (vasthouden)
Je kunt DOGE op een aantal manieren kopen. Dit kun je waarschijnlijk het gemakkelijkst doen via Binance, 's werelds toonaangevende cryptobeurs. Je kunt je DOGE veilig bewaren in je Binance-account of met onze cryptowallet-app Trust Wallet, de meest gebruiksvriendelijke en veilige mobiele wallet.
DOGE verzenden
Ja, met Binance kun je snel en gemakkelijk valuta over de hele wereld versturen. Je kunt DOGE online kopen en naar iedereen verzenden, overal ter wereld.
Waarom DOGE kopen? Kom meer te weten voordat je koopt.
(!) Beleggingsactiviteiten in cryptovaluta, inclusief acties die worden uitgevoerd om dogecoin online te kopen via Binance, zijn onderhevig aan marktrisico. Binance biedt gemakkelijke en handige methodes om dogecoin direct te kopen, en we doen ons best om onze gebruikers volledig te informeren over elke cryptovaluta die we aanbieden op ons handelsplatform. We zijn echter niet verantwoordelijk voor de resultaten van je aankoop van dogecoin. Deze pagina en alle informatie die hier wordt vermeld, dient niet te worden geïnterpreteerd als een aanbeveling voor een bepaalde cryptovaluta of methode om deze te kopen.