Lahjakortti

Tietoa Binance-lahjakorteista ja usein kysyttyjä kysymyksiä

2021-07-13 04:07
tutorial video
Binance-lahjakortit ovat uutuustuote, jonka avulla voit luoda ja lähettää kavereillesi yksilöllisiä kryptolahjakortteja. Voit valita haluamasi kolikon, summan ja lahjakortin ulkoasun sekä lisätä mukaan viestin. Kun vastaanottaja lunastaa lahjakortin, lähettämäsi kryptovaluutat lisätään hänen Binance-rahoituslompakkoonsa.

Miten luon lahjakortin?

1. Kirjaudu sisään Binance-tilillesi, valitse [Lompakot][Siirrä] ja siirrä varoja spot-lompakosta rahoituslompakkoon.
2. Siirry kotisivulle ja valitse [Profiili] [Lahjakortti].

3. Napauta [Lähetä]-painiketta.
4. Valitse kryptovaluutta, jota haluat lähettää, ja lisää määrä. Näet sen jälkeen lahjakortin luonnista syntyvät kulut. Halutessasi voit myös vaihtaa lahjakortin ulkoasua. Jatka napauttamalla [Luo]-painiketta.
5. Vahvista transaktio antamalla kaksivaiheisen tunnistautumisen koodi. Kortille lisättävä määrä vähennetään rahoituslompakostasi.
6. Lahjakorttisi on nyt luotu.
1. Valitse lahjakortti-sivulla [Lähetä]. Jos sinulla ei vielä ole lahjakortteja, näet ohjeet uuden lahjakortin luontiin Miten luon lahjakortin? -kohdasta.
2. Valitse lahjakortti korttiluettelostasi ja napauta [Lähetä]-painiketta.
3. Voit valita, haluatko lähettää lahjakorttisi tekstiviestillä vai sähköpostitse.
3. Jos valitset [Lähetä tekstiviestillä], ruudulle avautuu lahjakortin tiedot sisältävä ponnahdusikkuna. Napauta sen jälkeen [Kopioi]-painiketta ja lähetä viesti kaverillesi.
Huomaa, että lahjakortin koodilla kuka tahansa pystyy lunastamaan sen, joten lähetä koodi ainoastaan henkilölle, jolle se on tarkoitettu.
3.2 Jos valitset [Lähetä sähköpostilla], lisää vastaanottajan sähköpostiosoite, oma nimesi ja viestisi vastaanottajalle ja napauta sen jälkeen [Lähetä]-painiketta.
Voit lähettää lahjakortin sähköpostitse kenelle tahansa – myös henkilöille, jotka eivät käytä Binancea.
1. Valitse lahjakorttisivulla [Vastaanota].
2. Valitse [Lisää kortti], jos haluat lisätä lahjakortin korttiluetteloosi ja lunastaa sen myöhemmin.
3. Anna lahjakortin koodi ja napauta [Lisää]-painiketta.
Suosittelemme lisäämään kortin tilillesi heti, kun saat sen. Kun olet lisännyt kortin tilillesi, lahjakortti on sinun hallussasi eikä kukaan muu ei voi lisätä tai lunastaa sitä samalla koodilla uudelleen.
4. Jos haluat lunastaa kryptovaluutat rahoituslompakkoosi heti, valitse [Lunasta kryptoja] ja anna lahjakortin koodi.

Usein kysyttyä

Binance-lahjakortit ovat saatavilla vain Binance-sovelluksessa. Varmista, että sovelluksesi on päivitetty uusimpaan versioon (iOS 2.32.0 tai Android 1.43.0).
Binance-lahjakortit ovat Binance-sovelluksessa kohdassa [Profiili][Lahjakortti].
Ei, Binance-lahjakorteista ei veloiteta mitään.
Ei, lahjakorteilla ei ole vanhentumispäivämäärää.
Tällä hetkellä lahjakortteihin ei voi ladata uudelleen saldoa.
Binance-lahjakorteissa voi käyttää kaikkia rahoituslompakossa listattuja kryptovaluuttoja. Fiat-valuuttoja ei voi käyttää.
Kun kaverisi saa lahjakortin, hän voi lunastaa sen sisältämät kryptovaluutat rahoituslompakkoonsa heti tai lisätä kortin tililleen myöhempää lunastusta varten.
Turvallisuussyistä suosittelemme vastaanottajia tekemään jommankumman näistä toimenpiteistä heti, kun he saavat lahjakortin.
Lahjakortit voi lunastaa vain kokonaan. Kun olet lunastanut lahjakortin, kryptovaluutat tilitetään rahoituslompakkoosi.
Jokaisen lahjakortin koodin voi käyttää vain kerran. Kun käyttäjä lisää lahjakortin tililleen, hänestä tulee lahjakortin haltija, eikä kukaan muu voi lisätä tai lunastaa lahjakorttia samalla koodilla uudelleen. Heti kun käyttäjä lisää lahjakortin tililleen, lahjakortin koodi muutetaan.
Kyllä voit. Lisää ensin lahjakortti tilillesi. Kun olet lisännyt lahjakortin, valitse [Lähetä] ja lähetä lahjakortti eteenpäin tekstiviestillä tai sähköpostilla.
Jokaisen lahjakortin koodin voi käyttää vain kerran. Kun käyttäjä lisää lahjakortin tililleen, hänestä tulee lahjakortin haltija eikä kukaan muu voi lisätä tai lunastaa lahjakorttia samalla koodilla uudelleen. Heti kun käyttäjä lisää lahjakortin tililleen, lahjakortin koodi muutetaan.
Lahjakortin koodilla käyttäjä voi lunastaa tai lisätä lahjakortin tililleen. Se tulee pitää salassa, sillä koodilla kuka tahansa voi lunastaa lahjakortin.
Lahjakortin numerolla voit sen sijaan tarkistaa lahjakortin saldon ja tilanteen. Voit jakaa sen toiselle käyttäjälle, jos hän haluaa tarkistaa, onko kortti lunastettu.
Ei, voit lunastaa sen suoraan.