Kuponki

Säästöjen kokeiluvarojen lunastaminen

2021-09-15 03:48

Mitä ovat säästöjen kokeiluvarat?

Säästöjen kokeiluvaroja voi käyttää Binance Earnin joustavien säästötuotteiden tilaamiseen. Et voi nostaa tai vaihtaa säästöjen kokeiluvaroja, mutta voit käyttää niitä alkupääomana säästötuotteen tilaamiseen ja ansaita vuosittaista korkoa.

Säästöjen kokeiluvarojen lunastaminen

1. Kirjaudu Binancen tilillesi ja klikkaa [Tili][Palkkiot].
Vaihtoehtoisesti voit tarkastella palkkioita Binancen sovelluksen [Tili]- tai [Lisää]-valikoiden kautta.
2. Kun olet saanut säästöjen kokeiluvarat, näet niiden nimellisarvon, viimeisen voimassaolopäivän ja aktivointijakson Palkkiot-osiossa.
Huomaa, että voit lunastaa säästöjen kokeiluvarat vain Binancen verkkosivustolla ja että voit käyttää kuponkeja vain joustavien säästötuotteiden tilaamiseen.
3. Klikkaa haluamaasi kuponkia ja näet sen ohjeet. Klikkaa [Siirry säästöihin]
4. Sinut ohjataan säästöihin ja näet ponnahdusikkunan. Klikkaa [Käytä säästöjen kokeiluvaroja] ja valitse haluamasi kuponki. Lue palvelusopimus huolellisesti, hyväksy se ja valitse [Vahvista]
Huomaa, että kokeiluvaroja ei voi nostaa tai vaihtaa ja että niitä voi käyttää vain tilaamasi säästötuotteen vuosittaisen tuoton lunastamiseen.
5. Voit tarkastella aiempia tilaustietoja siirtymällä kohtaan [Toimeksiannot][Aiemmat tuottotiedot][Säästöt][Säästöjen kokeiluvarat] tai [Lompakko][Ansaintamahdollisuudet][Säästöjen kokeiluvarat].