Kryptovaluuttajohdannaiset
Futuurisopimukset
COIN-Ⓜ-futuurisopimukset

Omaisuuserän muuntotoiminnon käyttäminen

2021-09-18 07:05

1. Mikä on omaisuuserän muuntotoiminto?

Omaisuuserän muunto on toiminto, jonka avulla treidaajat voivat muuntaa kolikot A kolikoiksi B suoraan Coin-marginaalifutuurien lompakossaan. Tämän toiminnon avulla sinun ei enää tarvitse siirtää kolikkoja A futuurilompakostasi, jotta voit muuntaa ne kolikoiksi B spot-markkinoilla, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Oletetaan esimerkiksi, että omistat Bitcoinia, mutta haluat avata position ETH-marginaalisopimuksessa. Voit tehdä niin yksinkertaisesti muuntamalla Bitcoinisi Ethereumiksi suoraan Coin-marginaalifutuurien lompakossasi.

2. Missä voin käyttää omaisuuserän muuntotoimintoa?

Omaisuuserän muuntotoiminto on saatavilla Binancen verkkosivustolla ja sovelluksessa (Android 1.29, iOS2.18 tai uudempi).

Verkkosivustolla:

Tapa 1: Etsi Coin-M-futuurit-treidausnäkymässä [Omistukset]-moduuli oikeasta alakulmasta ja klikkaa [Muunna].
Tapa 2: Lompakon Coin-M-futuurit-välilehdellä [Muunna]-vaihtoehto on sivun oikeassa yläkulmassa.

Sovelluksessa:

Tapa 1: Napauta Android-mobiililaitteessa alavalikossa olevaa [Lompakot]-välilehteä. Valitse [Futuurit] ja napauta [COIN-M]. Omaisuuserän muuntotoiminto näkyy alla olevassa kuvakaappauksessa.
Tapa 2: Voit käyttää iOS-mobiililaitteessa omaisuuserän muuntotoimintoa Coin-marginaalifutuurien lompakossa tai treidausnäkymässä. Aloita muuntaminen napauttamalla [Muunna]-kuvaketta.

3. Kuinka voin muuntaa omaisuuseriä?

1. Valitse muunnettavat varat (esim. Bitcoinista Ethereumiksi).
  2. Anna muunnettava Bitcoin-määrä. Suurin muunnettava määrä vastaa käytettävissä olevaa saldoa.
  3. Tarkista järjestelmän ilmoittama reaaliaikainen vaihtokurssi ja saamasi Ethereumin määrä.
  4. Klikkaa [Vahvista] 10 sekunnin kuluessa.
Huomaa, että reaaliaikainen vaihtokurssi päivittyy automaattisesti 10 sekunnin välein. Jos et vahvista toimeksiantoasi määräajassa, saamasi summa lasketaan uudelleen.Jos uusin vaihtokurssi ja näytetty vaihtokurssi vaihtelevat liikaa muuntamisen aikana, pyyntöäsi ei välttämättä toteuteta.