Marginaalikauppa

Mikä on erillismarginaalisten vaihtoparien enimmäismäärä?

2021-09-17 02:57

Mikä on erillismarginaalisten vaihtoparien enimmäismäärä?

Erillismarginaalisten vaihtoparien enimmäismäärä viittaa enimmäismäärään yksittäisiä vaihtopareja, joilla voit käydä kauppaa VIP-tasoosi perustuen. Enimmäismäärät on määritetty, jotta voidaan varmistaa treidauksen sujuvuus ja vähentää viiveongelmien esiintymistä.

Mikä on suurin mahdollinen yksittäisten vaihtoparien rajani?

Vaihtoparien enimmäismäärä perustuu Binancen VIP-tasoihin seuraavasti:
VIP-tasoErillismarginaalisten vaihtoparien enimmäismäärä
010
120
230
340
450
560
670
780
890
9100
Jos olet esimerkiksi VIP 0 -tasolla, enimmäisrajasi on 10 aktiivista vaihtoparia.
Huom.: Jos olet saavuttanut aktiivisten vaihtoparien enimmäismäärän, voit silti treidata kaikilla aktiivisilla vaihtopareilla. Jos kuitenkin haluat treidata uutta vaihtoparia, sinun on ensin poistettava olemassa oleva vaihtopari aktiivisista pareista. Viiveongelmien esiintymisen minimoimiseksi suosittelemme poistamaan käyttämättömiä vaihtopareja käytöstä aika ajoin.

Kuinka voin aktivoida/deaktivoida erillismarginaaliparin Binancen verkkosivustolla?

1. Kuinka voin aktivoida uuden erillismarginaaliparin Binancen verkkosivustolla?
Jos aktiivisten vaihtopariesi määrä on alle ennalta määritetyn rajan, voit klikata [Lompakko][Marginaali] ja siirtää uuden parin erillismarginaalitilillesi, jolloin se luodaan automaattisesti. Kun saavutat enimmäismäärän, näet seuraavan ilmoituksen:
Jos haluat lisätä uuden vaihtoparin, poista käytöstä käyttämättömät parit klikkaamalla [Asetukset]-kuvaketta [Aktiiviset parit] -kohdan vieressä.
2. Kuinka voin poistaa erillismarginaaliparin käytöstä?
Siirry marginaalitilin hallintanäkymään ja klikkaa [Asetukset]-kuvaketta [Aktiiviset parit] -kohdan vieressä.
Näet sitten ponnahdusikkunan, jossa on lista kaikista vaihtopareistasi.
 Voit poistaa käyttämättömän vaihtoparin käytöstä valitsemalla sen vieressä olevan painikkeen ja klikkaamalla [Vahvista].
3. Kuinka voin aktivoida erillismarginaaliparin uudelleen?
Siirry marginaalitilin hallintanäkymään ja klikkaa [Asetukset]-kuvaketta [Aktiiviset parit] -kohdan vierestä.
Näet sitten ponnahdusikkunan, jossa on lista kaikista vaihtopareistasi.
Voit ottaa vaihtoparin uudelleen käyttöön valitsemalla sen vieressä olevan painikkeen ja klikkaamalla [Vahvista].
Jos aktiiviset vaihtoparisi ovat ennalta määritetyn rajan alapuolella, voit valita uusia vaihtopareja: kirjaudu Binancen sovellukseen, napauta [Lompakot][Marginaali] ja siirrä uusi pari erillismarginaalitilillesi, jolloin se luodaan automaattisesti.
Kun saavutat enimmäismäärän, näet seuraavan ilmoituksen:
Jos haluat ottaa uuden vaihtoparin käyttöön tai poistaa parin käytöstä, siirry kohtaan [Lompakot][Marginaali] ja napauta [Asetukset]-kuvaketta.
Näet sitten ponnahdusikkunan, jossa on lista kaikista vaihtopareistasi. Napauta vaihtoparin vieressä olevaa painiketta aktivoidaksesi/deaktivoidaksesi parin.
 Tallenna muutokset napauttamalla [Vahvista].
Jos haluat ottaa käyttöön aikaisemmin käyttämiäsi vaihtopareja, napauta [Tilanne]-sarakkeen alla olevaa vaihtopainiketta. Napauta lopuksi [Aktivoi uudelleen].