Flexible Savings

Näin käytät Binancen joustavia säästötuotteita

2021-07-19 06:59
Opasvideo
Binance Savings tarjoaa kahdenlaisia lainatuotteita: kiinteitä- ja joustavia säästöjä.
Kiinteissä säästöissä varasi lukitaan ennalta määrätyksi ajaksi ennalta määrätyllä korolla. Joustavissa säästöissä taas voit nostaa tallettamasi varat milloin tahansa, mutta myös talletusten korko muuttuu ajan mittaan. Koska pystyt lunastamaan varojasi joustavammin, korko on joustavissa säästötuotteissa pienempi.

Näin käytät Binancen joustavia säästötuotteita

1. Kirjaudu sisään Binance-tilillesi ja valitse [Varat][Binance Earn] .
Vieritä alaspäin kohtaan [Säästöt] ja valitse [Näytä lisää].
Löydät tältä sivulta sekä [Joustavat säästöt] että [Kiinteät säästöt]. Näet kaikki joustavat säästötuotteet klikkaamalla [Näytä kaikki säästötuotteet] -painiketta.
2. Klikkaa [Siirrä]-painiketta, jolloin ruudulle avautuu tilauksen tietojen vahvistusikkuna.
Varmista, että sinulla on riittävästi käytettävissä olevia varoja. Käytettävät varat eivät voi olla avoimissa toimeksiannoissa tai marginaalitililläsi.
Kun olet antanut tilauksen määrän, järjestelmä laskee arvion lunastuksen jälkeisestä korosta automaattisesti.
Tilaustiedot:
  • Tilauksen summa: tilauksen määrä yhteensä
  • Arvopäivä: aikaisin päivämäärä ja aika, jolloin voit lunastaa tilauksesi korkoineen
  • Joustava korko tuhatta kohden: aiempiin tuottoihin perustuva viitteellinen arvio tuotosta tuhatta kohden
  • Enimmäistilaus: tilauksen käyttäjäkohtainen enimmäissumma
  • Arvopäivä: päivä, josta tuoton laskeminen aloitetaan
  • 7 päivän vuosituottoprosentti: aiempiin vuosituottoihin perustuva viitteellinen arvio vuosituottoprosentista
3. Kun olet vahvistanut oston, järjestelmä siirtää tilaamiseen käytettävät omistuksesi spot-lompakosta säästölompakkoon. Voit tarkistaa tilauksesi tiedot klikkaamalla [Tili]-painiketta Binance Savings -sivulla.
4. Kun haluat lunastaa varasi, siirry [Fiat ja spot] -lompakossasi [Earn]-kohtaan.
5. Valitse [Lunasta] sen omaisuuserän kohdalta, jonka haluat lunastaa. Pääomasi ja korkosi maksetaan kerralla. Näet varojen saldon varojen luettelosta.
6. Anna lunastettava määrä ja valitse lunastustapa.
Saat lisätietoa joustavista säästöistä Automaattinen siirto -kohdasta.