Maksujen suorittaminen yksittäiselle henkilölle Binance Payn kautta

Binance
2021-08-11 09:10
Binance Payssa on nyt kaksi tapaa kryptoilla maksamiseen. Voit suorittaa maksun QR-koodilla ja Binance Pay -tunnuksella

Maksaminen QR-koodilla

Jos haluat tehdä maksun QR-koodilla, skannaa toisen osapuolen Binance Pay -QR-koodi Binance-sovelluksella. Pääset QR-koodiskanneriin Binance-sovelluksessa kahdella tavalla:
1. Binancen QR-koodiskannerin käyttö Binance-widgetin kautta
opetusvideo
2. Binancen QR-koodiskannerin käyttö Binance-sovelluksen kautta
Napauta QR-koodiskanneria aloitussivulla.
3. Näet maksutiedot, kun olet skannannut QR-koodin. Tarkista ja vahvista maksutiedot.
Huomaa, että maksutietosi vaihtelevat maksunsaajan QR-koodin luonnin yhteydessä asettamien maksuohjeiden mukaan.
4. Napauta [Jatka] vahvistettuasi maksutiedot. Sovellus näyttää sitten maksuun käytettävän kryptovaluutan asettamasi maksujärjestyksen mukaisesti.
Huomaa, että jos ensisijaisen kryptovaluuttasi saldo ei riitä kattamaan maksusummaa, käytetään useita valuuttoja asettamasi maksujärjestyksen mukaisesti, kunnes summa on maksettu.
5. Napauta [Vahvista], kun olet tarkistanut, että käytössä on oikea, haluamasi valuutta.
5.1. Muuta maksuvaluuttaa/maksuvaluuttajärjestystä (valinnainen)
Jos haluat vaihtaa maksuvaluuttojesi järjestystä, napauta [>] kohdassa [Käytettävät varat], niin näet maksua varten käytettävissä olevat valuutat.
Voit järjestää valuutat helposti uudelleen vetämällä ne haluamaasi järjestykseen. Tämä asetus koskee vain senhetkistä transaktiota, eikä se vaikuta lompakon alkuasetusten yhteydessä valittuun maksujärjestykseen.
6. Anna maksun PIN-koodisi vahvistaaksesi maksun. Huomaa, että maksun PIN lukitaan 5 epäonnistuneen yrityksen jälkeen.
Jos maksun PIN-koodisi on lukittu, voit yrittää uudelleen viiden tunnin kuluttua.
7. Kun olet todentanut PIN-koodisi, näet maksutiedot. Maksu on nyt suoritettu.
Jotta voit maksaa toiselle henkilölle Binance Pay -tunnuksen kautta, tarvitset vastaanottajan maksutunnuksen.
1. Kirjaudu sisään Binance-tilillesi sovelluksessa ja valitse[Lompakot][Maksa].
2. Voit liittää maksunsaajan maksutunnuksen tai antaa sen manuaalisesti.
3. Valitse maksuvaluutta, anna maksusumma ja maksua koskevat huomautukset (jos niitä on).
4. Napauta [Vahvista] , kun olet vahvistanut maksutiedot.
Maksusumma vähennetään maksulompakkosi saldosta asettamasi tokenien järjestyksen mukaisesti.
Tällä hetkellä voit suorittaa maksuja kauppiaille Binance Paylla vain QR-koodin avulla. Pyydä kauppiaalta ensin QR-koodi.
1. Avaa Binance-sovellus ja napauta QR-koodiskanneria aloitussivulla. Skannaa kauppiaan QR-koodi.
2. Näet maksutiedot, kun olet skannannut QR-koodin. Voit napauttaa tietokuvaketta kauppiaan nimen vieressä, niin näet kyseisen kauppiaan luettelon tukemattomista maksuvaluutoista. Napauta [Jatka] vahvistettuasi maksutiedot.
3. Sovellus näyttää sitten maksuun käytettävät varat asettamasi maksujärjestyksen mukaisesti. Tarkista maksutiedot ja napauta [Vahvista].
Huomaa, että jos ensisijaisen kryptovaluuttasi saldo ei riitä kattamaan maksusummaa, käytetään useita valuuttoja asettamasi maksujärjestyksen mukaisesti, kunnes summa on maksettu.
4.1. Muuta maksuvaluuttaa/maksuvaluuttajärjestystä (valinnainen)
Jos haluat vaihtaa maksuvaluuttojesi järjestystä, napauta [>] kohdan [Valuutta] vieressä, niin näet maksua varten käytettävissä olevan valuuttasaldon.
Voit järjestää valuutat helposti uudelleen vetämällä ne haluamaasi järjestykseen. Tämä asetus koskee vain senhetkistä transaktiota, eikä se vaikuta lompakon alkuasetusten yhteydessä valittuun maksujärjestykseen.
5. Anna maksun PIN-koodisi vahvistaaksesi maksun. Huomaa, että maksun PIN lukitaan 5 epäonnistuneen yrityksen jälkeen.
Jos maksun PIN-koodisi on lukittu, voit yrittää uudelleen viiden tunnin kuluttua.
6. Kun olet todentanut PIN-koodisi, näet maksutiedot. Maksu on nyt suoritettu.