Binance Authenticatorin käyttöön ottaminen

2021-09-14 07:34
Tilisi turvallisuuden parantamiseksi Binance esittelee Binance Authenticatorin, joka luo kaksivaiheisen tunnistautumisen todennuskoodeja, joita tarvitset vahvistaaksesi pyyntöjäsi tai suorittaessasi transaktioita.
Lataa Binance Authenticator täältä.

Binance Authenticatorin käyttöönotto

Kirjaudu sisään Binancen tilillesi ja valitse [Profiili][Turvallisuus]. Klikkaa [Lataa Binance Authenticator] ladataksesi sovelluksen puhelimeesi.

Jos et ole vielä ottanut käyttöön mitään Authenticatoria:

1. Klikkaa [Ota käyttöön]
2. Sinut ohjataan [Ota Binance/Google Authenticator käyttöön] -sivulle. Klikkaa [Binance Authenticator] ja lataa sovellus, jos et ole vielä ladannut sitä.
3. Näet sitten QR-koodin ja 16-numeroisen avaimen näytöllä.
Avaa Binance Authenticator puhelimessasi ja skannaa QR-koodi tai anna 16-numeroinen avain manuaalisesti.
4. Sinun pitäisi nähdä 6-numeroinen koodi. Klikkaa [Seuraava]
5. Kirjoita uusi avain ylös ja säilytä sitä turvallisessa paikassa. Klikkaa sitten [Seuraava].
6. Ota Binance Authenticator käyttöön tililläsi todentamalla se 2FA-laitteillasi.
7. Binance Authenticator on otettu käyttöön onnistuneesti.

Jos olet ottanut Google Authenticatorin käyttöön aiemmin:

1. Sinun on ensin poistettava nykyinen Google Authenticator, koska voit ottaa tilillesi käyttöön vain joko Binance Authenticatorin tai Google Authenticatorin. Jatka klikkaamalla [Muuta][Vahvista]
Huomaathan, että tilisi suojaamiseksi nostot ja vertaiskaupankäynti eivät ole saatavilla 24 tunnin ajan Authenticatorin vaihtamisen jälkeen.
2. Sinut ohjataan [Vaihda Binance/Google-Authenticator] -sivulle. Suorita 2FA-vahvistus 2FA-laitteillasi, mukaan lukien nykyisellä Google Authenticatorilla.
3. Näet QR-koodin ja 16-numeroisen avaimen näytöllä.

Avaa Binance Authenticator ja skannaa QR-koodi tai anna 16-numeroinen avain manuaalisesti.
4. Sinun pitäisi nähdä 6-numeroinen koodi. Klikkaa [Seuraava]
5. Kirjoita uusi avain ylös ja säilytä sitä turvallisessa paikassa. Klikkaa sitten [Seuraava].
6. Ota Binance Authenticator käyttöön tililläsi todentamalla se 2FA-laitteillasi, mukaan lukien käyttämällä äskettäin käyttöön otetusta Binance Authenticatorista saatua koodia.
7. Olet nyt ottanut Binance Authenticatorin käyttöön.