Näin luot raportin Binance-tilisi tapahtumista

2021-07-09 10:06
Jos sinun on ilmoitettava kryptovaluuttasijoituksesi veroilmoituksella, voit luoda raportin Binance-tilisi tapahtumista laskelmia varten.
1. Kirjaudu sisään Binance-tilillesi ja valitse [Lompakko][Fiat ja spot].
2. Valitse [Aiemmat transaktiot].
3. Valitse [Luo kaikki raportit].
4. Valitse aikaväli, tili ja kolikko, jonka tapahtumista haluat luoda raportin. Klikkaa sen jälkeen [Luo]-painiketta.
Huomaa, että raporttien luominen käyttää runsaasti palvelinresursseja. Tästä johtuen jokainen käyttäjä voi luoda raportin enintään 4 kertaa kuukaudessa.
5. Kun raportti on luotu, saat ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla.
6. Siirry seuraavaksi kohtaan [Aiemmat transaktiot] [Luo kaikki raportit]. Valitse luodun raportin vierestä [Lataa].
Huomaa, että raportin latauslinkkiä säilytetään vain 7 päivää. Lataa raportti mahdollisimman pian.