Näin rekisteröidyt Binanceen puhelinnumerolla

2021-07-19 03:22
1. Siirry osoitteeseen Binance.com ja klikkaa [Rekisteröidy]-painiketta.
2. Valitse [Puhelin] ja anna puhelinnumero, salasana ja suosittelutunnus (jos sinulla on sellainen). Lue sen jälkeen palveluehdot ja klikkaa [Luo tili] -painiketta.
Huomautus:
  • Tilisi suojaamiseksi salasanassa tulee olla vähintään 8 merkkiä, joista yhden on oltava iso kirjain ja yhden numero.
  • Jos kaverisi on kutsunut sinut, lisää hänen suosittelutunnuksensa. Kun olet rekisteröitynyt, et voi enää vaihtaa suosittelijaa.
3. Suorita turvavarmennus.
4. Järjestelmä lähettää tekstiviestitodennuskoodin puhelimeesi. Anna 6-numeroinen todennuskoodi 30 minuutin sisällä. Jos et saa koodia, klikkaa [Lähetä uudelleen] -painiketta tai valitse [Kokeile äänitodennusta], niin voit käyttää viestin sijasta äänitodennusta.
5. Onnittelut, olet nyt rekisteröitynyt Binanceen.
6. Paranna lopuksi tilisi turvallisuutta: valitse [Avaa hallintanäkymä] ja ota käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen (2FA) puhelinta ja Googlea käyttäen.